Duminica, la ora 20:00, “Roata Norocului” se invarte la Kanal D!

29
Bursucu si Ana-Maria Barnoschi_Roata Norocului
Bursucu si Ana-Maria Barnoschi_Roata Norocului

Duminica, 6 octombrie, de la ora 20:00 “Roata Norocului” revine in casele telespectatorilor cu noi editii! Bursucu si Ana-Maria Barnoschi, prezentatorii show-ului, isi intimpina publicul cu premii uriase pentru concurenti si distractie garantata.

Culita Sterp la Roata Norocului
Culita Sterp la Roata Norocului

Dupa ce si-au incercat “puterea dragostei”, in show-ul matrimonial omonim, a venit timpul pentru Culita Sterp si Roxana sa isi incerce norocul la “Roata Norocului”. Cei doi concurenti vor juca in beneficiul unei familii defavorizate: doi parinti care isi cresc cei patru copii in conditii foarte dificile Cu fiecare runda, fiecare puzzle, vocala si consoana rostite, tensiunea atinge cote alarmante pentru concurentii acestei editii “Roata Norocului”. Fiecare dintre acestia sunt foarte motivati sa isi adjudece cat mai multe produse din vitrina, dar si premiul in bani sau autoturismul.

Bursucu si Ana-Maria Barnoschi
Bursucu si Ana-Maria Barnoschi

Pedepse amuzante pentru concurentii acestei editii, premii uriase, suspans, emotie, distractie garantata, toate acestea vor fi ingredientele principale ale editiei de duminica seara “Roata Norocului”, difuzata incepand cu ora 20:00, la Kanal D!