Dupa revenirea spectaculoasa Elena Unc se imparte intre muzica si actorie! Cum reuseste asta?

190
elena unc
elena unc

Fosta Emma a revenit mai puternica ca niciodata si are multe proiecte in desfasurare. Insa noi am vrut sa aflam mai multe despre pasiunile ei, adica muzica si actoria, despre care ne-a spus mai multe. „Muzica pentru mine e darul cel mai de preț, e hrana sufletului meu, e cea mai înaltă vibrație a ființei mele. Încă de mică am simțit acest Univers profund în inima mea, cu el m-am născut. Ani la rând am studiat in acest domeniu, dorindu-mi să fiu mai bună cu fiecare zi. De aceea, am ales de peste șase ani, să dau mai departe acest har și această învățătură tuturor celor care îmi calcă pragul la clasa de Canto Elena Art din Arad. E o hrană sufletească, acum muncind de peste doi ani si alături de Ștefan, care e și Managerul Clasei, e înălțător să îi vedem pe acești copii și tineri cum evoluează și cresc sub ochii noștri, pe toate planurile. Clasa de Canto Elena Art e un spațiu artistic în care construim la propriu artiști, cu identitate autentică.

stefan banu si elena unc
stefan banu si elena unc

În alta ordine, de un timp încoace joc și intr-un film serial de autor, regizat de artistul Dan Merișca, un alt Om deosebit din viața noastră, un Regizor complex și cu har, care a considerat că sunt potrivită pentru rolul din serialul său, un rol complex al unei artiste pe nume Sandra Ianovici. Filmul se numește „Ultimul Baranov”, e o poveste complexă de trăiri și simțiri din Balkani. Având în vedere că am terminat și Facultatea de Actorie la București, cu ani în urmă, rezonez foarte bine și cu această parte artistică. Regizorul Dan Merișca, alături de Managerul său Ștefan Banu alcătuiesc o echipă de Artă în care mie îmi e foarte simplu să mă exprim. Îmi place și proiectul de film, îmi plac oamenii, iubesc faptul că și la Arad există o comunitate artistică în manifestare, iar acesta stare e înălțătoare.
Mă împart foarte bine între toate activitățile mele. Am timp și pentru mine ca Artist și pentru Clasa de Canto și pentru Film. Iubesc ceea ce fac, am o echipă de oameni profesioniști în viața mea, iar Managerul meu Ștefan Banu mă ajută și mă sprijină în toate, astfel încât mă pot organiza la cel mai înalt nivel pe toate cele trei planuri”, a povestit Elena in exclusivitate.