După sărutul cu Profa, Profu` își petrece noaptea alături de mama unui elev! Ce actrita celebra ii da viata!

136
mama lui Bogdan - andreea perju ep. 4
mama lui Bogdan - andreea perju ep. 4

Mâine seară, elevii liceului Emil Gârleanu primesc în vizită un liceu omolog din Republica Moldova. Venirea colegilor de peste Prut va genera agitație mare în clasa lui Mișu, pentru că vor fi nevoiți să curețe tot liceul, pentru ca instituția condusă de directorul Tănase să arate „ca afară”.

Profu andi vasluianu
Profu andi vasluianu

Profu` află că Tomi, unul dintre elevii lui, are o relație cu mama unui alt elev. Povestea celor doi se complică în momentul în care Mișu descoperă că e vorba despre mama lui Bogdan, femeia alături de care și-a petrecut noaptea. ”Auzi, tu parcă predai legile atracției, nu lecții de moralitate”, îi va spune femeia atunci când Profu` îi va spune că a aflat ce se întâmplă între ea și elevul lui. Cum va reacționa Ana când va afla ce se întâmplă între Mișu și mama lui Bogdan, vedem marți seară, de la ora 21:30, în cel de-al patrulea episod Profu`.  Mama lui Bogdan este interpretata de Andreea Perju pe care o stiti din serialul „Fetele marinarului”

Bogdan - Profu ep. 4
Bogdan – Profu ep. 4

Tot în episodul de mâine, marti sărutul dintre Mișu și Ana rămâne un subiect încă nelămurit între cei doi. Chiar dacă s-a întâmplat într-o joacă și pentru a-i salva pe elevi, profa încearcă să afle dacă pentru Mișu a însemnat ceva mai mult: ”Să ne lămurim, sărutul ăla… Nu ai nimic de spus despre asta? Eram curioasă să văd ce părere ai tu”, îi va spune Ana Casian profului.