Ei sunt vedetele de 1 iunie! Cine sunt baieteii care vor fi starurile de maine

257
david alexandru dobrincu
david alexandru dobrincu

De 1 iunie este momentul sa va prezentam cine sunt copiii baieti care au devenit prin munca lor foarte cunoscuti in ultimul timp. Cine sunt pustii care canta, danseaza, fac sport, fac vlog sau sunt actori sau modele aflati in continuare din materialul urmator.

David Alexandru Dobrincu are 9 anisori si face o multime de lucruri pentru varsta lui. Pustiul care are deja o multime de admiratoare, s-a si dezvoltat in ultima perioada si continua sa munceasca in domeniile in care activeaza. Tocmai ce a inregistrat o piesa noua la DeMoga Music, a filmat si un videoclip in regia lui Alex Ceausu ce va urma sa fie lansat , face sport si dansuri in continuare, a aparut in mai multe reclame si spoturi publicitare pentru Antena 1, a prezentat pe mari scene de moda din lume, mergand chiar si la Milano sau Paris, a aparut in serialul „Lectii de viata” de la Pro TV, ia lectii de dans la Academia lui Mihai Petre de la „Romanii au talent” dar si cu Piticu de la Simplu. In urma cu ceva timp a inregistrat piesa „Karma” (cover Coldplay – versiunea in romana) în care ia atitudine în ceea ce priveşte violenţa în şcoli, care se asociază fenomenului de bullying. Tot anul trecut a aparut in serialul „Vlad” de la Pro Tv dar si in filmul „5GANG Un alt fel de Craciun” care a avut cel mai mare succes de casa din ultimii 30 de ani. Si tot el a aparut in videoclipul celor de la „Bere gratis” dar si in al celor de la Supermarket si a prezentat moda in cadrul festivalului Bucharest Fashion Week.

andreeas maxxer
andreeas maxxer

Andeeas Maxer, fiul lui Dinu Maxer si al Deei este deja e vedeta pe internet si datorita muzicii sale, fiind ajutat de tatal sau cantaret. La varsta lui are deja mai multe videoclipuri şi piese, la care a muncit şi el cot la cot cu echipa sa. Acestea sunt «Bebe Max», «La mulţi Ani, să petrecem», «Tu, Mama!», «Moş Crăciun vreau să vii», «Halloween», «Obsedat de Brawl Stars», «Game Over», un duet cu mine – «Noapte bună, dragă tată» şi «Pisicuţo!». La două luni i-am înregistrat gângurelile şi le-am mixat într-o piesă house, care a fost difuzată în heavy-rotation, la Radio eFeM. Tot despre el vă putem spune că este cel mai tânăr membru Credidam încă de pe la 2 ani şi ceva.

teodor_oprisan_-_matei_dragomir_din_vlad
teodor_oprisan_-_matei_dragomir_din_vlad

Tudor Oprisan  il interpreteaza pe Matei in serialul „Vlad” de la Pro Tv. De patru ani face cursuri de actorie, o dată pe săptămână, după ore, cu profesoara Anca Cernea. A mai jucat în serialul „Las Fierbinţi”, unde a avut două apariţii, în două episoade diferite: prima dată a fost Firicel (Toma Cuzin) mic, iar a două oară l-a interpretat pe nepotul primarului şi făcea multe farse celor din jurul lui. Tudor a mai jucat şi în alte producţii, a jucat în scurt metrajul „Mă cheamă Costin” (regia Radu Potcoavă, 2016) şi tot un rol principal a avut şi în „Dragă Moş Crăciun” (regia Bogdan Iliesiu, 2018). Au mai fost două proiecte studenţeşti, tot scurtmetraje. Urmează o apariţie scurtă în „Fixeur”, regia Adrian Sitaru, în care îl joacă pe unul dintre fraţii personajului principal, dar şi într-o productie americană, care se numeşte „Backdraft II”.

eric aradits
eric aradits

Eric Aradits este fiul cuplului Andrei si Andreea Aradits, pe care il stiti din serialele „Vlad” si „In familie”. Tanarul care acum a devenit un adolescent inalt si pasionat de parkour, a jucat si el in cateva filme si seriale, precum lungmetrajul „Octav”, scurtmetrajul „Excurisie” sau cateva episoade din „Las fierbinti”. Actorul este mandru de fiul sau si spera sa-i calce pe urme.

cezar-stratan
cezar-stratan

Cezar Stratan are deja 11 ani si a lansat cu fiica lui Radu Sirbu, Eva Maria, piesa „Alta data”. Pustiu joaca in acest videoclip rolul unui gangster. In noiembrie 2017, Cezar a lansat alaturi de Cleopatra Stratan, sora lui mai mare, piesa si videoclipul „Mami”, o poveste cu un mesaj emotionant.

david maruta
david maruta

David Maruta, este fiul cel mare al Andrei si al lui Catalin Maruta si este un nazdravan care nu sta o clipa locului. Si el face Vlog si apare pe retelele de sociailzare alaturi de sora sa sau de parintii lui. In aceste luni de izolare