El este unul dintre cei mai talentați și solicitați saxofoniști din România! Ce vedeta l-a susținut și a crezut în talentul lui?

71
mihai andrei
mihai andrei
Trăiește și respiră muzica. Saxofonul este cartea lui de vizită, instrumentul prin care transmite emoție, pe care publicul o simte prin toți porii, o terapie a sufletului. A muncit din greu pentru a-și face un nume în lumea muzicii, iar succesul nu a întârziat să apară! Mihai Andrei, căci despre el este vorba, este unul dintre cei mai solicitați și talentați saxofoniști din România. Tânărul se bucură de mare succes la public, iar împreună cu trupa sa susțin concerte în toată țara și peste hotare.
mihai andrei vali vijelie
mihai andrei vali vijelie
“Îmi place ceea ce fac, o fac din suflet și cea mai mare satisfacție este atunci când văd că oamenii apreciază din suflet muzica mea. Pentru mine nu au contat banii niciodată, îmi place prea mult ceea ce fac și cred că aici este secretul succesului”, a declarat saxofonistul Mihai Andrei. În 2017 a fondat trupa „Mihai Andrei Band”, cu care se bucură de mare succes, căci cererile pentru evenimente se înmulțesc de la o zi la alta. Mai mult decât atât, saxofonistul Mihai Andrei susține că este foarte ocupat, iar oamenii care doresc să îi angajeze la un eveniment trebuie să îi contacteze cu cel puțin 2 ani înainte, iar de cele mai multe ori evenimentul este “aranjat” în funcție de disponibilitatea trupei. “Nu pot să spun că este ușor, pierdem aproape toate nopțile dar o facem cu plăcere”, spune Mihai Andrei.
mihai andrei band
mihai andrei band
Vali Vijelie, unul dintre cei mai apreciați artiști din muzica de petrecere din Romania, este cel cel care l-a susținut și a crezut încă de la început în talentul lui Mihai Andrei. “E bine să ai alături de tine oameni cu o energie pozitivă. Am avut norocul sa întâlnesc oameni ce mi-au fost alături, am luat de la fiecare ce a fost mai bun. Cel mai mare impact asupra mea l-a avut Vali Vijelie, mi-a plăcut întotdeauna felul lui de a fi, respectul pe care îl are pentru publicul lui, seriozitatea cu care își tratează meseria de artist. Am fost prezent alături de el la multe evenimente și emisiuni, mă uitam la el și îmi plăcea energia pe care o transmitea în jurul lui, mereu pozitiv și cu poftă de viață”, spune tânărul saxofonist.
În ultimul timp, saxofonistul Mihai Andrei a postat pe contul lui de Youtube mai multe cover-uri precum „Tutu” (Camilo, Petro Capó), „Memories” (Maroon 5), „Blinding Lights” (The Weekend), „Bad Guy” (Billie Eilish) sau „Yummy” (Justin Bieber).
https://www.youtube.com/watch?v=xERg_XpcEx0&feature=youtu.be