Elena Unc, Stefan Banu si Dan Merișca au un proiect special: „Ultimul Baranov”

412
steban banu - elena unc cu dan merișca
steban banu - elena unc cu dan merișca

La Arad există un manager dedicat cu valori, un Om iubitor de artă, de oameni și frumos, un lider înnăscut un creator de comunitate care face ca lucrurile să se întâmple. Numele lui e Ștefan Banu, managerul artistei Elena Unc dar și al regizorului Dan Merișca din Arad. Zilele acestea am stat de vorbă cu Ștefan, care ne-a povestit mai multe detalii despre mișcarea culturală care a prins viață în zona de vest a țării.
„La Arad s-a născut un proiect autentic de film de autor, film de artă. „Ultimul Baranov”, producție, scenariu și regie, Dan Merișca. Artistul e la debut în lumea regizorală cu pelicula sa, însă până acum, Merișca a fost producătorul a patru productii de film, având veleități actoricești, a jucat în șase filme”, declară managerul său Ștefan Banu.

steban banu - elena unc si Dan Merișca
steban banu – elena unc si Dan Merișca

„Aradul are ale sale platouri de filmare. Din prima clipă în care mi s-a propus a fi managerul filmului „Ultimul Baranov”, am acceptat fără să stau pe gânduri. Profesionalismul, munca, spiritul de sacrificiu, dorința de a promova arta cu adevărat, sunt câteva dintre valorile autentice care unesc echipa Merișca-Banu. Suntem tineri, credem în ceea ce facem, avem viziune, atât eu cât și Dan dorim să formăm o comunitate culturală cât mai mare care să susțină calitatea unei societăți umane înrădăcinate în apartenența culturală. Dan Merișca e un regizor foarte talentat, un Om pasionat și sensibil, un artist care deși e la început de drum, are toate șansele să facă performanță în lumea filmului. Lansarea acestei producții, va avea loc duminica aceasta, în 24 octombrie 2021 pe canalul de YouTube „Ultimul Baranov”. Pornim pe acest drumul cu credință în Dumnezeu și în valorile Lui. De asemenea în această peliculă joaca și artista Elena Unc, interpretând personajul Sandra Ianovici, un personaj care aduce lumină, cântec și culoare. Mulțumim tuturor celor care ne sunt alături și cu drag vă invităm să urmăriți cea dintâi serie a serialului Ultimul Baranov, Regizat de Dan Merișca”, declară în încheiere Ștefan Banu.