Fara pacaleala, Marius Gheorghiu va avea emisiune la TVR1 – „Stand Up Show”

125
marius gheorghiu
marius gheorghiu
Stand up comediantul Marius Gheorghiu, cel pe care l-ați văzut și cu un protest mai ”Special’ la Românii au talent, a conceput două emisiuni diferite de stand up fără vulgaritate pe care le puteți vedea joi, 1 aprilie și vineri, 2 aprilie, de la orele 23.00, pe TVR1. Și nu o să fie singur. Marius a adunat cinci prieteni, tot comedianți, pentru a ne oferi un show complet.
„Într-adevăr, suntem șase oameni pe scenă, dar nu în același timp. Fiecare are numărul lui de stand up. O să fim un fel de șase cai frumoși (râde) , și sper ca publicul chiar să spună că au fost 2 show-uri mișto. Am ales ideea de ‘fără vulgaritate’ pentru că mizăm pe inteligența telespectatorilor. Însă, în calitate și de prezentator al emisiunilor, vă pot garanta că a ieșit ceva bun, care merită urmărit.”, a declarat Marius.
Astfel, stand up comedianții Diana Roșca, Fulvio Balboni, Cristi Voicu, Victor Drăgan și Alex Șerban, evident, împreună cu Marius Gheorghiu, îți vor face seara mult mai buna chiar pe 1 și pe 2 Aprilie, la TVR1, de la orele 23.00.