Florin Damsa si experienta de la antrenamentele pentru pregatirea pentru Olympia! Pe cine iubeste sportivul?

217
florin damsa
florin damsa

Culturistul Florin Damsa a avut o experiența sportiva in Alicante unde s-a antrenat si s-a pregatit pentru concursul Mr Olympia. Despre aceasta experienta ne-a vorbit si noua in randurile de mai jos. „La început de 2020 mi-am petrecut 4 zile alături de antrenorul meu Emilio Martínez și Veronica Gallego Garcia de la Federatia IFBB PRO, o mare atleta a Spaniei in Alicante. A fost o senzație și o experiența unica sa fiu alături de 2 mari profesioniști din domeniul Badybuilding și Fitness.

Florin Damsa si iubita
Florin Damsa si iubita

Percepția mea a supra antrenamentelor sa schimbat total. Am învățat cum sa localizeze 100% grupele musculare in timpul antrenamentului, tehnica de executare și multe alte secrete. Drumul spre Mr.Olympia SPAIN continua indiferent cât de greu va fi. Sunt mai motivat ca niciodata! Micile detalii fac in totdeauna diferența!”, a povestit sportivul.

florin damsa și veronica gallego garcia in spania
florin damsa și veronica gallego garcia in spania

Cum arata iubita sportivului si cum s-au cunoscut?

Sportivul se iubeste de ceva timp cu Catalina Muresan si am vrut sa aflam totul despre povestea lor de dragoste. „Totul a început în iarna anului 2016 când după o lunga perioada de burlăcie și relații pasagere începusem sa îmi pun problema unei relații serioase, cu câteva zile în urma primisem o cerere de prietenie de la o tipa după care mi se cam aprinse călcâiele însă tot nu avea curaj sa i scriu ma gândeam ca poate o sa îmi dă cu flit, într-un final mi-am luat inima în dinți și am invitat-o la o cina în oraș, bineînțeles răspunsul a fost da, urma sa ne întâlnim săptămâna următoare, între timp ea nu îmi mai scrisese deloc și îmi puneam semne de întrebare îmi spunea ca e ocupata cu jobul și ca vorbim mai multe cand ne vedem.

Florin Damsa si iubita
Florin Damsa si iubita

Venise și ziua întâlnirii, era o zi de joi 7 ianuarie seara la ora 17.00, eram arat de emoționat aveam urechile roșii ca focul însă vorbele la mine. Am mers după ea acasă după care am mers la restaurant simteam ca e ce trebuie și asa a fost m-am îndrăgostit la prima vedere și asa am rămas pana în ziua de azi. Au trecut 4 ani minunați de atunci și sper sa mai treacă mulți peste noi și sa rămânem la fel. Rețetă unei relații perfecte nu exista, exista doar respect, înțelegere, iubire, fidelitate regulile sunt aiurea trebuie doar sa oferi libertate abia atunci vei înțelege cu adevărat Iubirea, cu cât așteptările sunt mai puține cu atât e mai multa înțelegere”, ne a spus Florin Damsa in exclusivitate.