Florin Pastrama este personajul monden al anului, cel mai invidiat barbat!

158
florin pastrama
florin pastrama

A fost de ajuns un reality-show, o femeie mondena si o poveste de dragoste ca unul dintre afaceristii Romaniei sa se transforme in cel mai comentat si cel mai invidiat barbat din tara. Pentru ca afaceristul Florin Pastrama s-a cuplat cu Brigitte, acum si ea Pastrama, cu care va face mare nunta pe 7 iulie. Iata ce ar trebui sa stiti despre fostul concurent de la „Ferma – Un nou inceput” de la Pro TV.

Zilele trecute ne-am intalnit cu cuplul momentului si am vrut sa stim cateva secrete de la ei. Iata ce ne-au spus sotii Pastrama, Florin si Brigitte inainte de marea nunta.

Sunteti cuplul cel mai invidiat in momentul acesta…

Brighitte: Sa stii ca aceasta chestie cu invidia nu aduce chestii pozitive, ci negative. Mai bine admirati.

Admirati, invidiati…tot acolo. Tu Florin, unde ai stat „ascuns” pina inainte de showl „Ferma – Un nou inceput”?

Nu am vrut sa apar in showbizz, m-am ferit foarte tare. Acum sunt 100% sigur cu relatia si casnicia mea cu Brigitte sisunt foarte fericit alaturi de ea si nu mai am de ce sa ma ascund.

brigitte si florin pastrama
brigitte si florin pastrama

Brigitte, tu il stiai inainte de Ferma?

Eu l-am cunoscut cu o saptamana inainte de a intra in Ferma!

Florin, tu ai facut si faci afaceri…

Da, constructii, imobiliare. Amandoi am lucrat in constructii, eu construiesc acum o rezidenta de 7 case. Am zis ca vom continua impreuna si abia astept sa ajungem la interioare ca sa implice si ea. Imi plac casele pe care le-am vazut ca le-a facut

Imi place ce fac si am furnizori foarte rentabili. Inca mai lucreaza la exterioare si vom vedea apoi ce se va intampla…

familia lui pastrama
familia lui pastrama

Mai aveti putin pina la nunta…

Cum trece timpul.. incercam sa luam confirmari de la cei care au fost invitati prieteni, cunostiinte… sper sa reusim cu ajutorul lui Dumnezeu sa finalizam lista, acesta este cel mai greu pas din punctul meu de vedere.

Aveti emotii?

Florin: Eu am, la mine este pentru prima data! De nunta se ocupa Oana Roman si va avea loc la Magic Place.

Brigitte: Si eu am emotii, ca sa iasa totul bine si am muncit si am pus tot sufletul. N-am facut o nunta pe barter, am auzit ce au spus unii. Dar ne-a costat 100.000 de mii de euro. Nu exageram. Am mai uitat cate ceva pe ultima suta de metrii. Nu cred ca darul va acoperi cheltuiala. Nu am facut o pentru asta, nu am facut din nunta o afacere.

florin pastrama are gata costumul
florin pastrama are gata costumul

Brigitte ai doua rochii?

Da, au costat si ele ceva. Voi avea două rochii pe care mi le-a creat designerul israelian Galia Lahav, cea care le îmbracă şi pe J.Lo şi Beyonce. Si el are costume speciale dar nu vreau sa dau detalii, vor fi surpriza.

Invitati de afara aveti? Pe Ilie Nastase l-ai invitat?

Avem invitati prieteni de afara din tara, stabiliti peste hotare. Nu, el are viata lui eu pe a mea. Ilie nu suporta romii, el a fost dat in judecata de ei. Nici nu l-am intrebat, i-am zis ca sunt fericita,ma bucur ca si el e fericit si nu ne dorim sa avem discutii de niciun fel vizavi de alegerile facute de amandoi. Eu ii doresc tot binele din lume.

Ai spus intr o emisiune, Florin, ca si doua case in care stai tu si mama ta..

Are mai multe, are 20 si ceva de proprietati in sectorul 2 din Bucuresti, plus ca are si cateva masini,

Dupa nunta plecati in luna de miere?

Plecam pe Cooasta de azur pentru ca fac tratament pentru o viitoare sarcina asistata si de aceea tre sa stam pe aproape.

florin si brigitte pastrama
florin si brigitte pastrama

Ce ar trebui sa stii despre Florin Pastrama!

Este zodia pesti, nu bea cafea, sucuri, nu fumeaza, nu are vicii. Face de 20 de ani sport şi în fiecare seară, minim de 5 ori pe săptămână, merge la sala de forţă. E un bărbat puternic, foarte pozitiv, are anturajul şi business-ul de aşa natură încât să aibe numai oameni pozitivi în jur şi încearca să fie ok cu toată lumea. Isi dorea inainte de a intra in Ferma o femeie puternică, cu cultură generala şi pozitivă, la fel ca mine. Sunt 5 fraţi, 2 băieţi şi 3 fete, dintre care ultimele sunt gemene. „Am avut o copilărie de vis. Mama se ocupa de noi, tata făcea bani. În şcoală eram tot timpul daţi exemplu pentru că eram îmbrăcaţi colorat şi mereu curaţi, ăsta e meritul mamei. La 13 ani aveam şofer, la 18 ani am luat permisul şi de atunci am mers cu tata peste tot pâna în 2008, când el a murit. Am fost la şcoli, am Facultatea de Drept terminată, am licenţa, am avut o copilărie de vis, cu tot ce mi-am dorit. Ne-au educat în aşa fel încât să creştem şi să devenim nişte oameni respectuoşi şi educaţi. Am fost ţinut mai mult decât în puf, nu apucam să spun că vreau ceva şi a doua zi primeam. După ce a murit tata, mi-a fost greu pentru că am resimţit altfel problemele. Nu a mai fost el, deci nu mă mai ţinea nimeni în puf, a trebuit să preiau tot şi am renunţat şi la profesia de notar şi m-am apucat de business, de birou, să preiau afacerea lui tata. A murit în 2008, fără să ştim că e bolnav. A făcut infarct la 55 de ani. Eu aveam 29 de ani şi atunci mi-am dat seama că nu e toata lumea ca mine, că oamenii sunt răi şi că în viaţă nu există nu pot, ci nu vreau. Dacă eu sunt bun şi corect, credeam că aşa e toată lumea. Nu. Atunci au început problemele noastre. Atunci a început să se zvonească tot felul de lucruri despre familia mea. Atunci am văzut ce înseamnă răutatea omenească. Apoi am devenit capul familiei, ştiam toate afacerile şi să ma implic 100%. Tata a lăsat un imperiu, mi-a fost foarte greu fără el. Erau nopţi când vorbeam cu el şi îi ceream sfaturi. Şi acum am o poză cu el în telefon şi în fiecare duminică merg cu mama la biserică şi apoi la cimitir la tata”, a povestit acesta.