Iti vine sa crezi? Gateste cele mai bune dulciuri dar Elian Mita pofteste la sarmale

52
elian-mita cu tortul
elian-mita cu tortul

Se numeste Elian Mita si face cele mai bune torturi si deserturi pe care le-a mancat cineva, insa el prefera sarmalele pe care le devoreaza ori de cate ori are ocazia, chiar daca este inconjurat de produse dulci. Pentru voi am aflat cele mai tari secrete ale celui care prepara o multime de deserturi dar in viata de toate zilele se ocupa cu totul altceva.

elian-mita-si-un-tort
elian-mita-si-un-tort

Am putea spune despre el ca este un adevarat Chef dar nu la cutite, si ca prepara cele mai tari dulciuri si torturi din lume, punand la bataie imaginatia si pasiunea. L-am descoperit si noi pe retelele de socializre pe Elian Mita si am observat ca este laudat pentru toate produsele lui si am aflat cum sta treaba cu el si ele. Are doar 28 de ami, a ajuns in Bucuresti in urma cu un an si jumatate. Cand nu este in bucatarie tanarul lucreză în cadrul celei mai mari clinici medicale din România, specializată în estetică minim invazivă și chirurgicală, clinica Swiss Estetix, în cadrul căreia face parte din echipa de management.

elian mita in bucatarie
elian mita in bucatarie

„Am crescut la țară, iar dacă voiam să mănânc altceva decât ce era gătit, trebuia să îmi pregătesc singur. Iar de fiecare dată când găteam, îmi plăcea să arate bine în farfurie, chiar dacă vorbeam de cartofi prăjiți cu brânză rasă și ou ochi, și să încerc tot felul de combinațîi ciudate. Sunt foarte recunoscător pentru educația primită de la familie, și în special de la bunicii mei. Mătușa mea, de sărbători era cea care făcea torturile și prăjiturile, iar mie îmi plăcea foarte mult să o ajut. Pot spune că ea mi-a insuflat plăcerea de a face prăjituri. Iar pasiunea asta a crescut în timp, fără să îi dau foarte mare importantă. Ced că fiecare din noi mănâncă în primul rând cu ochiii, iar fără să vreau mi-am însușit această sintagma”, a povestit Elian care are multa imaginație in bucatarie. Din pacate, el nu se omoara cu

tort facut de elian mita
tort facut de elian mita

dulciurile si se plictisete repede de ele. Am vrut sa stim ce-i place sa manance si, surpriza, nu sunt dulciurile. „Mananc ceva dulce pina nu mai pot si apoi schimb. Chiar nu pot spune ca am pofte de chestii dulci. In schimb, sarmalele…. Mor de pofta numai cand ma gandes”, ne-a spus barbatul in exclusivitate. Apoi ne-a povestit ca se relaxeaza cand gateste si ne-a povestit ca „la zile de naștere sau alte motive de sărbătoare, mereu pregăteam un tort sau prăjitură, iar prietenii și colegii de muncă au remarcat asta, și au început să mă roage să le

torturi facute de elian mita
torturi facute de elian mita

pregătesc un tort pentru diferie ocazii, după care prietenii prieteniilor lor au început să vină către mine cu cerințe de prăjituri, și tot așa. Nu am investit bani în publicitate, totul s-a dezvoltat în timp, organic, iar numărul pofticioșilor – aka clienților – a tot crescut”, a mai spus el. Am vrut sa-i aflam secretul tuturor acestor produse delicioase, de la torturi și prăjituri pana la cozonaci, macarons, ciocolată de casă, rulouri, cheesecake, plăcinte, rulade, muffins, chiar și mucenici. „Secretul în preparerea celor mai frumoase și delicioase mâncăruri și prăjituri e imaginația. Rețete se găsesc pe internet, important e să ii adăugăm și acel personal touch care să ne facă mandrii de rezultatul final. Iar faptul că toate produsele noastre sunt 100% personalizabile de către pofticioși, le conferă lor posibilitatea de a contribui la dezvoltarea unei produs, conform cu ingredientele preferate de ei”, a mai spus Elian.