Il stii din „Triplusec”, „iUmor” si „Ferma Vedetelor” – Paul Diaconescu a devenit prof de actorie!

13
paul diaconescu sexy
paul diaconescu sexy

Unul dintre cei mai talentati tineri actori din noua generatie este Paul Diaconescu pe care il stiti din seriale precum „Ingeri pierduti” sau „Triplusec” dar si din emisiunea „iUmor” sau reality-showul „Ferma Vedetelor”. Acesta a devenit trainer de actorie, profesor de arta. „Pentru cei trebuie sa stie iata ce pot invata copii. „Curs de Teatru pentru adulți! Trainer Actor Paul Diaconescu! Ieși din cotidian și trăiește-ți viața altfel! Ce vom face? Exersarea abilităților de comunicare Creșterea încrederii în sine. Exersarea limbajului non-verbal. Exersarea vorbirii în public. Conștientizare .Stare de bine. Autocunoaștere.

 

Stimularea spontaneității, a creativității Tehnici: Exerciții specific actoricești. Joc de rol. Mișcare scenică. Sunt Paul Diaconescu sunt actor, și te invit sa lucram împreuna jocurile de anul I, ale facultății de teatru! De ce? Pentru dezvoltare, pentru ca mereu ai vrut sa vezi cum e sa fii actor, pentru ca sa descoperi alti oameni cu aceleași interese ca ale tale, pentru ca este distractiv și pentru ca dacă nu acum, atunci … Elena Donici Cantacuzino sau mai pe scurt scoala 4, din Pucioasa, considerată la un moment dat, un miracol românesc, o școală prin care se înalță neamul, mi-a oferit posibilitatea sa ma joc precum actorii încă din clasele primare (mulțumesc Anca Tarca).

Ulterior, pe timpul liceului am făcut naveta la București la scoala de actori-amatori, Midacris iar apoi am luat la Unatc la clasa Prof. Florin Zamfirescu, care m-a format ca actor profesionist, si unde alături de echipa sa de profesori minunați, am reușit sa-mi corectez r-ul velar și sa învăț gandirea specifica actorului. Nu învața nimeni pe nimeni prin cuvinte, ci fiecare învața pentru el, prin experimentare. Nu tolerez, metoda mustrare-recompensa și aproape niciodată la cursurile mele, nu am certat pe cineva. Eu am inteles cum trebuie sa creez mediul propice pentru dezvoltare, și sigur voi avea feed back-ul potrivit pentru a te ajuta, și pe tine sa capeți un mai mare control emotional. E ca la sala, îți antrenezi muchii, dar mai mult, îți ascuți și simțurile! Și pe pagina mea oficială