Ilona Brezoianu din „Mangalita”: „Nu m-am considerat niciodata o frumusete”

120
ilona-brezoianu
ilona-brezoianu

Este actrita la Teatru de comedie si a aparut in roluri episodice in seriale ca „Las Fierbinti” si „Atletico Textila iar din 2019 apare in rolul secretarei Florentina Popa din „Mangalita” de la Antena 1. Ne-am intalnit cu actrita Ilona Brezoianu si am stat la povesti.

Exclusiv: Ce faci, Ilona. Ai avut un 2019 plin si cum crezi ca va fi 2020 pentru tine

Ilona Brezoianu: Sunt la teatru, ma pregatesc sa scot o premiera in ianuarie, „Foarte departe pe camp” in regia lui Alexandru Dabija. Voi juca cu Anghel Damian pe care il stiiti deja din seriale, Dan Radulescu, Dragos Huluba…

anghel damian, angel popescu, ilona brezoianu
anghel damian, angel popescu, ilona brezoianu

Faci parte dintr o gasca de actori cool si talentati…
E o trupa foarte buna si mie imi place.

Oamenii te stiu de la teatru dar si din seriale precum „Las Fierbinti” sau „Mangalita”. Ti ai creeat o multime de fani si ai avut un an plin
Da, am avut un an plin, am scos foarte multe premiere, am scos si serialul si am facut si un lungmetraj care urmeaza sa apara in 2020 sper. Am facut din toate ca sa spun asa. A fost un a productiv si cu teatru si film si serial. Sa dea Dumnezeu sa fie si noul an la fel.

ilona brezoianu in mangalita
ilona brezoianu in mangalita

Ai aparut si in reclame?
Am facut una singura anul acesta.

Cum te percepe lumea, te opreste lumea dupa ce te a vazut in Mangalita?
Oamenii au reactii foarte bune vizavii de personaje si productia aceasta. Ma surprinde din ce in ce mai tare ca incep sa guste si incepe sa lre placa. Devine foarte popular si incepe sa mearga foarte bine.

Tu ai avut cateva aparitii secundare si in „Las Fierbinti” si as vrea sa stiu ce ai simtit cand ai primit un rol principal in Mangalita?
Un actor care primeste o propunere care i place o accepta. Ideea e ca am pornit intr o trupa cu un regizor cu care am jucat si in celalat trust si parerea mea e ca tine de echipa si nu de postul unde e difuzat. Echipa e faina de actori, de regizori, de actori, de operatori. Toata productia in sine e prietenoasa si relaxanta.

Ce ne poti spune despre tine ca om?
Sunt un om simplu. Am observat ca am fani si sunt iubita dar incerc sa mi pastrez capul pe umeri, nu vreau sa ma pierd in celebritate. Ma bucur de ce mi se intampla si am ramas cu picioarele pe pamant. Nu sunt casatorita, nu am copii si nici nu cred ca urmeaza asta in viitorul apropiat. Sunt bine, ca sa zic asa. Nu planuiesc nimic momentan pentru ca simt si vreau ca sa mai creasca cariera mea.

brezoianu ilona
brezoianu ilona

Unde ai fost de sarbatori?
Am fost la parintii mei in Giurgiu. Nu i am mai vazut de ceva vreme, desi e aproape nu mi am permis sa merg sa i vad si am fost o zi apoi am petrecut in Bucuresti.

Care crezi ca sunt atuurule tale ca si actrita ca si femeie?
Cred ca simtul umorului, mi se pare ca sunt o tipa interesanta. Adica nu m am considerat o frumusete.

Cine te a sfatuit sa te faci actrita?
Nu m a sfatuit nimeni, a fost ideea mea. Dar ce mi se spune cel mai des e ca pot sa ma incadrez in categoria femeilor frumoase dar si in a celorlalte. Am 29 de ani nu mai pot fi model. Mi se pare ca pot juca orice, de la boschetar la dependenta de heroina, in filmul despre care povesteam.

Te ajuta fata…
Da, asta mi se spune cel mai des (zambeste).

Ce iti doresti pentru anul acesta?
Liniste si odihna. Si o pereche de casti.