In plina epidemie de Corona Virus, Neylini si Mihai Napu Band se pregatesc de concert in Dubai!

251
Mihai Napu Band
Mihai Napu Band

Desi in Romania se anuleaza concertele si evenimentele importante pe banda rulanta, iata ca indragita solista Neylini si Mihai Napu Band au parte de surprize muzicale in urmatoarele luni. Si asta pentru ca Neylini si colegii sai, Mihai Napu si instrumentistii din trupa de coveruri, s-au inchis in studioul de inregistrari ca sa repete piesele lor si sa lucreze pentru noi compozitii pe care le vor canta in viitorul apropiat in concerte.

stela enache, mihai napu si neylini
stela enache, mihai napu si neylini

Fiind foarte buni prieteni membrii trupei repeta pentru ca totul sa decurca bine, mai ales ca in scurt timp intreaga trupa va avea de onorat un concert foarte departe si anume in Dubai, un loc insorit unde vor putea petrece si cateva zile de vacanta la caldurica.

Mihai Napu
Mihai Napu

Daca Neylini este cunoscuta de foarte multa vreme in showbizzul autohton, despre Mihai Napu putem spune ca este numit Joe Cocker de Romania. Cantaretul a stat 15 ani plecat din tara, dupa care s-a intors si a format trupa Mihai Napu Band care se afla printre cele mai bune trupe de cover-uri din Romania.

Neylini
Neylini

Zilele trecute trupa Mihai Napu Band si Neylini s-au intalnit cu indragita solista Stela Enache la petrecerea organizata de Uniunea ziaristilor profesionisti din Romania. Cu siguranta ca impreuna se vor gandi la un viitor proiect impreuna pentru ca se potrivesc vocal. Mai multe detalii despre activitatea trupei pe www.mihainapuband.ro