Începe Nostalgia Electrecord cu Valeria Arnautu!

37
Începe Nostalgia Electrecord cu Valeria Arnautu!
Începe Nostalgia Electrecord cu Valeria Arnautu!

Voci de aur și melodii nemuritoare, adunate în „Nostalgia Electrecord”, o emisiune de colecție, difuzată, marți, de la 18:00 pe Etno TV! Gazda emisiunii este celebra interpretă de muzică populară, Valeria Arnăutu.

Valeria Arnautu, realizator „Am să vă spun o poveste, povestea Tezaurului Muzical al României. O poveste scrisă de 80 de ani, cu cei mai mari artiști, cu cele mai frumoase cântece pe un disc de vinyl.” Alături de Valeria Arnăutu, în platoul emisiunii „Nostalgia Electrecord” se vor afla, printre alții, Gheorge Turda, Marius Cătălin Stoica, Corala bărbătească ortodoxă ‘’Armonia’’ și un interviu document cu Înaltpreasfințitul Teodosie, Arhiepiscop al Tomisului despre legătura cu legendara casă de muzică Electrecord.

Sunt 90 de ani de când Electrecord scrie coloana sonoră a vieții de zi cu zi, în România. 90 de ani în care s-a scris și s-a cântat muzica pe care românii au visat, au sperat, au suferit, s-au bucurat, au trăit. 90 de ani presărați cu recorduri, momente de aur, decăderi și reveniri spectaculoase. Și, în fine, 90 de ani în care Electrecordul a păstrat sufletul acestui popor pe un disc de vinil!

Proiectul face parte proiectul ‘’Electrecord 90 ani de muzică adevărată’’