Inna, lansare speciala pentru albumul albumul ​”YO”, compus de artistă în limba spaniolă!

35
inna si prietenele ei
inna
INNA a lansat oficial albumul ”YO”, primul album compus integral de artistă în limba spaniolă printr-un eveniment la sala Epika din Grand Cinema & More, unde a prezentat celor invitați un video cu reușitele ei de până acum, dar și noua etapă din călătoria ei: videoclipurile celor 11 piese. Artista, vizibil emoționată, a urcat pe scenă, în aplauzele celor prezenți, să le spună câteva cuvinte și să se bucure împreună de acest moment important din cariera ei.
dana razboiu
dana razboiu
alex ciucu
alex ciucu
”Trăiesc cel mai frumos moment din viața mea, mă bucur de tot ce mi se întâmplă și sunt fericită! Am muncit mult pentru acest album cu David Ciente, producătorul cu care am lucrat toate aceste piese, cu NGM Creative pentru videoclipuri și cu un nou partener de drum – ROC Nation, pe lângă Global Records, casa mea de discuri”, a spus INNA.
corina caragea
corina caragea
corina caragea
corina caragea
La eveniment, au participat printre sutele de invitați: Mark Stam, Nicoleta Nucă, Alexandru Ciucu, Amalia Năstase, Corina Caragea, Shurubel, Andrei Niculae și Ionuț Bodonea (Virgin Radio), Giulia Huidu, Monica Munteanu, Denis Radu, Roxana Voloșeniuc (ELLE), Edward Aninaru, Alina Eremia, Corina Bud, George Piștereanu, Dara, Irina Rimes, Andrei Nourescu, Sandra Izbașa, Larisa Iordache, Ame Călin, Minelli, Deliric, Dana Războiu și influenceri precum Oana Cosânzeana, Gabriela Atanasov (Sweet Paprika), Claudia Predoană, Cristina Belciu, Ioana Vișănescu, Deea Codrea, Andrei Grigorie, IrinaSsw, copii din echipa INNEI de la Vocea României Junior. Atmosfera generală a fost de petrecere latino cu costume flamenco, margarita, tequila, paella și multă veselie.
alina eremia
alina eremia

Evenimentul de lansare a albumului ”YO” al INNEI a fost organizat de Global Records și susținut de Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, Valmand, La Finca Alioli,  Coca-Cola.

alina eremia
alina eremia
inna si baietii
inna si baietii