Corina Chiriac, Irina Loghin, Fuego si alte vedete le-au fost alaturi celor de la Alesis la dubla lansare de album!

71
corina chiriac si alesis
corina chiriac si alesis
Luni, 10 iunie 2019, la orele 18.00, are loc la Cercul Militar Național – Sala de Marmură lansarea albumelor Alesis Refrenele iubirii și ”De pahar, de dulce -amar.

”Este un eveniment cu totul special, de referință din viața noastră artistică,  adunând în ultimii ani 35 de melodii noi, toate creații ALESIS” – au spus Alina și Romeo Negoiasă, un duet de excepție, atât în viață, cât și pe scenă. Nume importante ale muzicii ușoare românești, ale muzicii populare și de petrecere, compozitori, textieri, specialiși în folclor au fost prezente la lansarea – eveniment al celor două albume ALESIS, plină cu de toate, cu recitaluri, cele mai noi videoclipuri, cu surprize – muzicale și invitați – surpriză!

irina loghin si jumate din alesis
irina loghin si jumate din alesis
irina loghin si fuego
irina loghin si fuego

Evenimentul a fost prezentat și moderat de Octavian Ursulescu iar printre invitati s-au numarat Irina Loghin, Corina Chiriac, compozitorii Jolt Kerestely și Mircea Drăgan, Marcel Pavel, Paul Surugiu Fuego, Adrian Enache, Iuliana Marciuc, Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu, Stela Enache, Ileana Șipoteanu, Teo Trandafir, Adrian Daminescu care a venit cu soția, Dana, soprana Ianna Novac care e insarcinata și Octavian Dorbotă (Distinto) cu fetita lor, Raoul, Gheorghe Turda, binecunoscutele realizatoare de emisiuni de folclor – Florentina Satmari, Nae Alexandru, Alexandra Cepraga, fiica Irinei Loghin, Iris Loghin și Bogdan Barbu ai căror nași de cununie sunt Alina și Romeo Negoiasa.

raoul si stela enache
raoul si stela enache

”Avem un repertoriu extrem de variat si bogat. Nu știm dacă în țară mai sunt artiști care pot cânta și se pot adresa oricărei zone geografice din țară și din lume) si oricărui segment de vârstă, asa cum o facem noi, ALESIS” – spunea Alina Negoiasă. ”Peste 1000 de melodii celebre din muzica ușoară și populară românească și din repertoriul internațional reprezintă bagajul uriaș al trupei Alesis, cu care pot cuceri orice public. Cântăm valsuri, tangouri, romanțe, melodii de odinioară, muzica de petrecere, slagăre românești și internationale, folclor românesc, folclorul popoarelor, muzica etno, dar peste 200 de melodii sunt creatii proprii, unele dintre ele ajunse deja slagare”.

vedete pe podium
vedete pe podium

Vă prezentăm mai jos videoclipul piesei ”Mi-e dor de Bucurestiul de-altădată”, unul dintre cele mai frumoase cântece compuse de ALESIS, închinate Capitalei:

https://youtu.be/IdP8s3sC6jI

yanna si familia ei
yanna si familia ei

Alina și Romeo Negoiasă ALESIS au colaborat cu orchestre de renume (Lăutarii de la Chișinău condusă de Nicolae Botgros, Orchestra fraților Advahov) și cu artiști emblematici ai scenei românești (Irina Loghin, Paul Surugiu – Fuego, Mirabela Dauer, Gabriel Dorobanțu ș.a.). ”Repertoriul adecvat, bogat și divers, dar și vocile speciale ne ajută să fim o prezență constantă la evenimente de marcă precum Zilele Bucureștilor, Târgurile de Crăciun, Congresul Primarilor, la Romaniada – Israel, dar și în turneele pentru diaspora – SUA, Canada, Italia, Olanda, Germania, Spania Alina si Romeo Negoiasa – formatia ALESIS au reușit sa imbine traditiiile muzicii usoare romanesti cu filonul folcloric authentic și să ofere publicului  daruri muzicale de exceptie facute publicului in 20 de ani de cariera exemplara