Iti mai aduci aminte? Serban Gomoi din „Sacrificiul: Alegera” a jucat in „Cu un pas inainte”

31
serban gomoi
serban gomoi

Șerban Gomoi este absolvent de UNATC, dar nu este la prima întâlnire cu platoul de filmare. A făcut parte din distribuția producțiilor Portretul luptătorului la tinereţe, Zero Theorem, Six Bullets, Cu un pas înainte și a făcut dublaj pentru Disney Channel. Actor la Teatrul Nottara, Șerban a jucat în piese de teatru precum: Romanţioşii, True West, Mizantropul de Molière, Mobilă şi durere, O noapte furtunoasă, Mult zgomot pentru nimic sau Fazanu. În prezent, actorul colaboreazã cu Teatrul Avangardia, unde pregătește spectacolul Sherlock Holmes și Jack Spintecătorul.

Serban Gomoi
Serban Gomoi

“M-am bucurat foarte mult când am luat castingul pentru rolul din Sacrificiul. Colegii au fost foarte primitori cu mine încă din prima zi, atmosfera de pe platoul de filmare contează foarte mult pentru orice actor. Rolul meu este destul de dificil și de obicei mă ascund prin diverse locuri pe platou ca să stau singur și să mă pregătesc, departe de conturile de Instagram ale colegilor mei.

serban gomoi in cu un pas inainte
serban gomoi in cu un pas inainte

Victor, personajul pe care îl interpretez, este unul negativ si trebuie să găsesc un echilibru pentru el. Chiar dacă pare un nebun dement, el este un om care iubește monstruos. Asta poate fi dificil. Dar întotdeauna are un plan. Asta mi se pare extrem de ofertant din punct de vedere actoricesc. Dar cel mai bine ar fi să las telespectatorii să îl îndrăgească pentru nebunia lui, așa că nu voi spune mai multe!”

serban gomoi in cu un pas inainte
serban gomoi in cu un pas inainte

A jucat in „Cu un pas inainte”?

Serban Gomoi este un tanar actor care dupa previziunile celor din jurul sau promite sa devina un sex-simbol al generatiei sale. Pana atunci, el joaca rolul studentului cu bani, atitudine si un car de tupeu in serialul “Cu un pas inainte” care va incepe la Pro Tv din 5 martie. Chiar daca succesul lui la fete este deja proverbial printre cunoscutii sai, Serban se declara o persoana timida: “Eu sunt o persona foarte timida, daca ma abodeaza o tipa in timp ce sunt la coada la piine, ma inrosesc tot. », declara cu modestie actorul care atunci cand apare electrizeaza pe toata lumea. Robert Banu, personajul interpretat de Serban, enerveaza pe toata lumea, pentru ca pare sa le aiba si sa le stie pe toate: “Robert Banu este un tip rau, are bani, are tot ce isi poate dori si are spate, pune foarte mult pret pe imaginea pe care o are, pe atitudine, e foarte superficial. Ii place sa faca misto de oamenii slabi, iar atunci cand gaseste un om slab, ii place sa il zgandare si sa vada ce face si cum reactioneaza.

serban gomoi
serban gomoi

Pare sa spuna « hai ce o sa faci?! dai in mine, hai te rog, da in mine.”, povesteste Serban despre Robert, studentul rebel de la Academia de Arte ale Spectacolului Carmen Caragiu. Pe langa glumele cu colegii sai de platou si de facultate, Serban Gomoi se simte onorat de marii actori care-I sunt “parteneri” de filmare: “Cand am o scena cu doamna Pellea, eu parca stau si nu trebuie sa fac nimic.

serban gomoi in cu un pasi inainte
serban gomoi in cu un pasi inainte

Eu, ca actor, am impresia ca nu trebuie sa fac nimic, pe langa faptul ca nu ridic privirea mai mult de genunchi. Uneori, atunci cand isi joaca personajul Carmen Caragiu, doamna Pellea are privirea aceea de parca ar detine piatra filosofala si nu ma indoiesc ca o are pe undeva. », glumeste Serban.