Jo, apariţie spectaculoasă de Halloween by Adrian Perjovschi

46
Jo Halloween
Jo Halloween

Jo a avut parte de o transformare radicala de Halloween cu ajutorul echipei coodonate de hair-stylistul Adrian Perjovschi. Elemente de craniu floral, paiete aplicate pe pleoape si in jurul ochilor in diferite culori si irizatii, accesorii naturale de par, waves-uri aurii, ruj rosu, toate au contribuit la look-ul spectaculos de Halloween al lui Jo.

Jo si Adrian Perjovschi
Jo si Adrian Perjovschi

Absolventa a Facultatii de Actorie, Jo, cunoscuta publicului pentru vocea si piesele ei pline de pasiune, a raspuns pozitiv pe loc la provocarea a de interpreta un rol de Halloween, atat de diferit de imaginea si cariera ei artistica, pentru proiectul “Transformari radicale by Jovsky Studio”. “A fost superprovocator proiectul, mi-a placut, ne-am distrat mult, iar rezultatul m-a uimit de-a dreptul. Nu este un look usor de purtat, de cate ori treceam pe langa o oglinda sau un geam, ma uitam de doua ori la ce vedeam, de parca nu m-as fi recunoscut. M-a amuzat replica unui prieten cu care m-am intalnit, apropos de piesa cu iubitul meu Juno, Cauta-ma, oare daca el ma cauta si ma si gaseste, oare ma mai si recunoaste?!”, a povestit amuzata artista Jo.

Jo Halloween
Jo Halloween

“Ne-am inspirat din look-urile spectaculoase din Mexic, elaborate pentru a celebra Halloweenul. Ne-am dorit sa fie ceva spectaculos, insa cu un rezultat frumos, eu nu pledez pentru look-ul socant cu orice pret, cred ca trebuie pastrata feminitatea si pus accentul pe detalii de make-up, pe accesorii de par si haine.

Jo si echipa Jovsky Studio
Jo si echipa Jovsky Studio

Am ales sa-i coafam parul auriu in bucle lejere, feminine, sa-l accesorizam cu aplicatii de flori naturale de culoarea rosu aprins care sa contrasteze culoarea deschisa a tenului ei. Make-up-ul frapant in zona ochilor si cu ruj rosu senzual, realizat cu migala si atentie la detalii de make-up artistul Madalina Petcu si hainele negre, dar sexy, alese pe tema de stilista Lucy Faur au facut ca look-ul lui Jo sa fie iconic pentru un party cool de Halloween.”, a declarat hair-stylistul Adrian Perjovschi, coordonatorul proiectului “Transformari radicale by Jovsky Studio” care are deja peste 5 ani de istorie, cu zeci de celebritati din Romania transformate.