Jolie a implinit 12 ani! Cum si-a sarbatorit solista ziua de nastere?

  16
  jolie piesa noua si videoclip
  jolie piesa noua si videoclip

  Simpatica solista care a lansat in toamna anului trecut videoclipul piesei „Zarurile”, a avut parte de o dubla sarbatoare zilele acestea. Jolie, pe numele ei adevarat Andreea Ioana Roata a implinit 12 ani zilele acestea si in acelasi timp a fost sarbatorita si de Sfantul Ion. Dublu motiv de sarbatoare pentru Jolie, adolescenta care a lansat videoclipul piesei „Zarurile”. Andreea Ioana face si dansuri si aniversarea a prins-o departe de casa, in cantonament la Cheile Gradistei alaturi de colegii ei de la Piticu Dance Studio.

  jolie impreuna cu piticu
  jolie impreuna cu piticu

  Simpatica solista care a lansat in toamna anului trecut videoclipul piesei „Zarurile”, a avut parte de o dubla sarbatoare zilele acestea. Jolie, pe numele ei adevarat Andreea Ioana Roata a implinit 12 ani zilele acestea si in acelasi timp a fost sarbatorita si de Sfantul Ion.

  tortul lui joiie
  tortul lui joiie

  Dublu motiv de sarbatoare pentru Jolie, adolescenta care a lansat videoclipul piesei „Zarurile”. Andreea Ioana face si dansuri si aniversarea a prins-o departe de casa, in cantonament la Cheile Gradistei alaturi de colegii ei de la Piticu Dance Studio. O alta pasiune a ei o reprezinta hainele, autfit-urile, de aici si participarea si colaborarea ei cu agentii de modeling din Romania si Milano. A prezentat moda pe marile podiumuri ale lumii, in Dubai, Paris si Milano dar si in Romania. La filmari si evenimente artistice, este insotita de 4 dansatori.