Julia a redevenit Chelaru si a lansat videoclipul in care apare alaturi de iubit!

445
julia chelaru sexy
julia chelaru sexy

Viata personala si profesionala a Juliei Chearu, ex Exotic şi Sexxy, este intr-o continua transformare. Si asta pentru ca solista a revenit la numele de fata dupa despartirea de fostul sot, s-a reandragostit si a lansat un nou videoclip la o piesa extraordinara.

julia chelaru cu iubitul
julia chelaru cu iubitul

Piesa se numeste „Din alta viata” si cei doi au colaborat impreuna la ea si au filmat si impreuna pentru acest videoclip filmat in Delta Dunari. Impreuna au filmat niste cadre minunate pe care fanii solistei le si pot vedea pe Youtube.

julia chelaru si mama ei
julia chelaru si mama ei

„Mi-am reluat numele de fată şi de scenă și voi fi în continuare Julia Chelaru. Am lansat piesa «Din altă viaţă», compusă de iubitul meu, John, care apare şi în videoclip. Versurile sunt făcute în aşa fel pentru că noi, la început, ziceam că ne ştim din altă viaţă”, ne-a spus Julia Chelaru.

giulia chelaru si iubitul
giulia chelaru si iubitul

Solista este foarte apropiata de mama ei si ne-a povestit ca in fiecare an vrea sa ii Am plăcerea ca în fiecare an să o duc pe mama într-o vacanţă. În 2018, am fost la Praga, iar anul acesta, în Istanbul. Este o bucurie pe care o faci unui părinte și petreci timp preţios mamă-fiică. Îmi place genul acesta de sejur, mai ales că mama are simțul umorului și ne distrăm foarte bine. Am făcut excursii, am fost în croaziere şi turcii care ne vedeau ziceau că suntem surori si nu mama si fiica”, ne a msai spus indragita solista.