Juno lanseaza „Minte-ma”, cantata alaturi de sora lui mai mica, Ana Maria Stancu

54
Juno
Juno

Juno, artist HaHaHa Production, cunoscut din rolul pe care il are in serialul „Profu’”, de la Pro Tv si prezent in toate topurile muzicale cu piesa pe care o are cu Jo, „Cauta-ma”, lanseaza „Minte-ma, a cincea piesa de pe EP-ul sau, „Demonii”, si prima alaturi de sora lui, Ana Maria Stancu.  Dupa ce a lansat saptamana de saptamana cate un episod din proiectul lui muzical plin de atitudine, revolta si viziune asupra vietii si a iubirii cu care a intrat in topul celor mai urmarite piese pe YouTube, Juno dezvaluie acum una dintre cele mai frumoase relatii din viata sa, cea cu sora sa mai mica, Ana Maria Stancu. Desi este proaspat admisa la Facultatea de Farmacie, Ana Maria are talent muzical si de multe ori a experimentat si inregistrat voci in studioul de la HaHaHa Production.

„Eu nu am vocea asa buna ca ea si de multe ori cand am nevoie sa aud cum ar suna ceva ce am scris sau am nevoie de un refren marfa la piesele pe care le fac, apelez la ea. Fiind sora mea, imi trage multe ghiduri la piese si la fel a fost si pe piesa “Minte-ma”. A fost un ghid, dar ne-a plăcut asa mult cum suna cu vocea ei, încât am lăsat piesa cu noi doi.”, povesteste artistul Juno despre cea mai recenta colaborare a sa de pe EP-ul „Demonii”.  Desi este prima piesa oficiala pe care o lanseaza, Juno si Ana Maria canta impreuna din copilarie cand obisnuiau sa se distreze prin casa fredonand tot felul de refrene cunoscute sau inventate de ei.

Juno si familia alaturi de Jo la lansarea Cauta-ma
Juno si familia alaturi de Jo la lansarea Cauta-ma

Deja apreciati in online pentru colaborarea din piesa „Minte-ma”, Juno recunoaste ca au avut revoltele lor de-a lungul relatiei frate mai mare – sora mai mica cu un an si jumatate: „Cand eram mici eram apropiați unul de altul numai cand ne certa mama sau tata pe unul dintre noi, iar celălalt il susținea. In rest ne certam, nu împărțeam întotdeauna “ca fratii” si desi o luam cu mine peste tot, recunosc ca nu voiam mereu sa o iau cu mine peste tot.😂 Cand am inceput sa facem muzica amândoi ne-am dat seama ca totusi semănam la ceva si ca într-adevăr suntem frati😂😂”, glumeste artistul HaHaHa Production Juno. Co-productie Cat Music si HaHaHa Production, „Minte-ma” are muzica semnata de Florin Boka (Feenom), Serban Cazan, Alex Stancu (JUNO), Ana Maria Stancu si textul scris de Alex Stancu (JUNO).

Minte-ma
Minte-ma

„Tot EP-ul Demonii este despre iubirea care consuma, despre obsesie si adictie in care eu am simtit ca am scurs multi demoni interiori care m-au bantuit nopti la randul”, marturiseste Juno despre cele 6 episoade intense de rap pe care le-a scris pe parcursul ultimilor 2 ani despre iubire, cu toate fazele ei nebune. „Lumina”, „Demonii”, „Licoarea dragostei”, „Zahar amar” si „Minte-ma” sunt primele 5 piese de pe EP cu care Juno a cucerit deja internetul, urmand ca ultimul episod, „Doamne, ajuta-ma”, sa fie lansat luni, pe 25 noiembrie.

Toate piesele de pe EP-ul Demonii, precum si alte lansari ale artistului, se pot asculta pe canalul de YouTube al lui Juno: https://www.youtube.com/channel/UCsVqH6eF6rowvxlTZL0HmVQ

 

Instagram JUNO: https://www.instagram.com/youcancallmejunonow/?hl=en

Facebook JUNO: https://www.facebook.com/YOUCANCALLMEJUNO/