La cererea publicului, al patrulea Concert de Crăciun Ștefan Bănică 12, 13, 14, 15 decembrie, Sala Palatului, ora 19:30

29
Stefan Banica la Sala Palatului
Stefan Banica la Sala Palatului

Stefan Banicasarbatoreste in luna decembrie „majoratul” concertelor extraordinare de Craciun: 18 ani de la primul sau concert de Craciun! Din 2002 si pana in prezent, aceasta productie a devenit un adevarat reper si o tradiție fără egal în industria muzicală românească.

Pentru anul aceasta, au fost anuntate initial trei concerte de Craciun: 13, 14, 15 decembrie. Insa cererea mare de bilete a determinat organizatorii ca și în acest an să suplimenteze numărul de concerte. Astfel, la cererea publicului, Stefan Banica va sustine si al patrulea concert de Craciun: pe data de 12 decembrie, ora 19:30, la Sala Palatului.

 

Stefan Banica se va intalni cu publicul sau in acest an, la Sala Palatului, in patru seri de poveste: pe  12, 13, 14, 15 decembrie, ora 19:30. „Ma bucur sa aud ca oamenii isi doresc sa fie prezenti intr-un numar atat de mare la concertele mele de Craciun. In fiecare an, la show-urile noastre de la Sala Palatului, vin oameni din toate colturile tarii si chiar din strainatate! Le multumesc celor care vor fi alaturi de noi si in acest an. Va fi un concert special, pentru ca devenim „majori” , implinim 18 ani de concerte de Craciun. Abia astept sa ne intalnim la Sala Palatului in luna decembrie in cele patru seri de concert, sa traim impreuna momente care sper sa devina de neuitat!”– a declarat Stefan Banica

Stefan Banica - Craciun 2019 afis
Stefan Banica – Craciun 2019 afis

Familiile și prietenii se reunesc la Concertul Extraordinar de Crăciun Ștefan Bănică pentru a intra în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă la cel mai așteptat eveniment al lunii decembrie. Concertul Extraordinar de Crăciun Ștefan Bănică a făcut istorie, atingând recorduri imposibil de egalat de un alt artist român, atât ca număr de spectatori (peste 330.000), cât și ca număr de concerte sold-out (72 show-uri de Craciun), însumând 144 ore de muzică live.  

Stefan Banica - Sala Palatului
Stefan Banica – Sala Palatului

Concert Extraordinar de Crăciun Ștefan Bănică „18 ani”! Muzică live, decoruri de poveste, lumini spectaculoase, ecrane uriașe, efecte speciale, invitați-surpriză, zeci de dansuri și interpretări impresionante, într-una dintre cele mai complexe producții muzicale din România! Pe 12, 13, 14 & 15 decembrie, ora 19:30, la Sala Palatului!