Masaj cu bete de bambus pentru un posterior ca al lui Jennifer Lopez

208

Pentru ca este in trend, multe doamne si domnisoare isi doresc, din ce in ce mai mult, sa aiba un posterior de invidiat, precum al lui Jennifer Lopez. Ba tin diete, ba merg la sala, dar fara a sti ca secretul este unul cat se poate de simplu si accesibil: masajul cu bete de bambus.
Si printre artistele de la noi avem exemple, Nicole Cherry fiind una din ele care si-a format un trup de invidiat, iar fundul ei a capatat o forma apetisanta, care nu a scapat neobservat. Metoda ei este acest tip de masaj, care da rezultate de la primele sedinte, iar cel care ii este antrenor este Danut Bujor, care si explica beneficiile masajului cu bete de bambus:
„Dat fiind ca ofera rezultate concrete, intr-un timp scurt, masajul cu bambus este preferat de foarte multe persoane publice autohtone si sunt ferm convins ca si Jennifer Lopez ar reveni negresit daca l-ar incerca, fie si pentru intretinere.

Prin tehnica unica pe care am pus-o la punct si pe care am perfectionat-o de-a lungul anilor, am reusit sa confer masajului cu bambus noi valente, iar una dintre cele mai importante este fara indoiala remodelarea corporala. Dat fiind ca este un masaj energic si stimuleaza practic intregul organism, procesele de detoxifiere sunt facilitate in mod natural. Astfel, reusim sa compactam tesutul adipos, sa reducem volumul celulelor grase si sa obtinem un excelent efect de tonifiere a pielii si de scadere in centimetri. Celulita este netezita, pielea capata un aspect mai ferm si fesele sunt ridicate. Totul fara pic de durere sau disconfort. Cu toate ca este demonstrat faptul ca masajul cu bambus este de opt ori mai eficient decat cel anticelulitic, acesta nu doare, nu lasa vanatai, nu lezeaza in niciun fel pielea si poate fi efectuat de absolut orice persoana, indiferent de varsta.” – Danut Bujor, expert masaj cu bambus.