Mara Georgescu sexy in videoclipul piesei „Urăsc că te iubesc”

14
mara georgescu
mara georgescu

Mara Georgescu a crescut şi a ajuns la o vȃrsta frumoasa, cea a controverselor şi a trairilor puternice şi tumultoase. Imaginea ei în continua transformare, este a unei adolescente care cȃt de curȃnd va fi o femeie puternica şi cu personalitate. Este vȃrsta la care Mara descopera dragostea, dar şi valenţele şi capcanele poveştilor de dragoste. Antinomica asociere a termenilor din titlul piesei pe care interpreta ne-o propune, nu face altceva decȃt sa sublinieze forţa trairilor şi sentimentele care îi încearca pe cei din generaţia ei, greu de explicat în cuvinte, dar mai uşor prin muzica.

mara georgescu - urasc ca te iubesc
mara georgescu – urasc ca te iubesc

Mara iubeşte şi uraşte în acelaşi timp. Ascultaţi piesa “Urasc ca te iubesc prea mult”, o sa înţelegeţi de ce! Interpreta a hotarȃt sa treaca noile producţii proprii mult mai mult prin filtrul sau creativ şi îndreapta stilul pieselor în direcţia care crede ca o avantajeaza mai mult, înspre un curent cu care rezoneaza şi din care considera ca face parte. Cu aceasta piesa artista începe sa construiasca primul sau album, unul care va conţine exclusiv producţii în limba romȃnǎ, iar compoziţiile vor fi reflecţii ale Marei, bucaţi de adevar din viaţa ei.

mara-georgescu
mara-georgescu

Melodia “Urasc ca te iubesc prea mult” este însoţita de videoclip, produs de Lanoy Records şi Live Artist. Acesta vine la pachet cu o sesiune foto realizata de Ziavey, care ne lasa sa o descoperim mai bine pe Mara, o combinaţie de adevar spus în fata şi senzualitate misterioasa.
Mara este pe val, întreţine atenţia publicului venind cu producţii actuale, în super trend şi nu lasa fanii în aşteptare. O vei iubi maxim pe interpreta şi vei adora cu siguranţa piesa “Urasc ca te iubesc prea mult”. Dai play, dai share şi te abonezi la canalul de Youtube “Mara Georgescu”, ca sa fii la curent în timp real cu super piesele solistei.