Marius Moga și Smiley dezvăluie cum au grijă de femeile lor într-o nouă piesă

32
smiley si Marius Moga
smiley si Marius Moga

Marius Moga și Smiley lansează împreună, „Ai grijă de femeia ta”, la 11 ani de
la ultima colaborare. „Ai grijă de femeia ta” este noul single de pe viitorul album al lui
Marius Moga, Este o piesă-manifest pentru toate femeile, având un mesaj clar adresat bărbaților, totul pe ritmuri funk care te provoacă la dans. Lansarea oficială
a piesei s-a făcut în cadrul unui party nebun care a ținut până în zori, la care au cântat
live Marius Moga, Smiley, Shift, Whats`Up, Florian Rus, Mark Azekko, Irina Flow,
Katarina și Tobi Ibitoye.

Marius Moga și Smiley dezvăluie cum au grijă de femeile lor într-o nouă piesă
Marius Moga și Smiley dezvăluie cum au grijă de femeile lor într-o nouă piesă

Printre vedetele care s-au distrat la lansare se numără și Gina Pistol, Andreea
Esca, Amalia Nastase, Alexia Eram, Mario Fresh, Lino Golden, Cleopatra Stratan,
Alexandra Ungureanu, Jo, Seredinschi, Pavel Stratan, Speak și mulți alții. După numeroase hituri scrise împreună în cei peste 18 ani de când se cunosc, Smiley și Marius Moga revin cu o nouă colaborare răsunatoare cu piesa „Ai grijă de femeia ta” cu care își propun să transmită publicului o invitație la grijă și respect față de omul pe care îl au alături.
“Piesa a venit dintr-o explozie de creativitate avută cu Smiley și Șerban Cazan. Mi-am amintit de serile în care intram cu Andrei în studio și ieseam în zori cu o piesă gata. Așa a fost si acum, deși a mai fost mult de muncă până să ajungă în forma actuală. Sper să vă placă mesajul piesei, fiindcă e scrisă cu suflet de doi prieteni.“, declară Marius Moga.
“E o bucurie de proiect și o bucurie de reîntalnire muzicală. Am făcut o grămadă de muzică împreună, dar de fiecare dată îmi dă o stare de bine să lucrez cu Marius. Suntem prieteni de 18 ani și iată că încă ne distrăm împreună. Sper să se distreze si lumea care ne ascultă. ”, declară Smiley.
O coproducție între DeMoga Music, Cat Music și HaHaHa Production, „Ai grijă de femeia ta”  a fost compusă de către Marius Moga, Smiley și Șerban Cazan în studiourile HaHaHa Production, iar producția piesei a fost realizată de Șerban Cazan, Marius Moga și Vlad Popescu.

Videoclipul piesei a fost regizat de Iulian Moga și surprinde cadre demne de un film de Hollywood. Marius Moga devine, pentru o zi, cascador și erou al unui film de acțiune și Smiley devine erou principal într-o comedie romantică.  Albumul “PRIMUL”, pe care se va regăsi și single-ul “Ai grijă de femeia ta”, urmează să fie lansat în 2020 și este primul album pe care îl lansează Marius Moga în calitate de artist. Albumul va fi găsit integral pe noul său canal de YouTube – Marius Moga YouTube .

Label-ul DeMoga Music este prezent pe piața muzicală din România din anul 2003 și s-a
remarcat drept un hub creator de artiști și proiecte muzicale de success, printre care: Marius Moga, Morandi, What’s Up, ADDA, Liviu Teodorescu, Robert Toma, Mark Azekko, ZADI, Irina Flow, Norya, Tya, Ciprenko și mulți alții. DeMoga Music Publishing cuprinde un roster de peste 20 de compozitori și producători. Catalogul DeMoga Music Publishing conține peste 500 de titluri muzicale, dintre care un număr mare de piese number one și hit-uri în top zece, dar și numeroase sincronizări în zona de advertising și film. Cat Music este cea mai mare casă de discuri din România, ce are în portofoliu artiști de succes
precum Smiley, Feli, Ruby, What s UP, Lidia Buble, MIRA, Elena Gheorghe, Andreea Banică, DJ Sava, JO, Noaptea Târziu, Ilinca Bacilă, Jukebox, Mandinga, Monoir, Olga Verbițchi și Voltaj. De-a lungul timpului, din portofoliul Cat Music au mai făcut parte trupe fenomen care au scris istorie, precum Andre, BUG Mafia, La Familia, O-Zone, N&D, Class, Ro-Mania și Valahia. HaHaHa Production este unul dintre cele mai influente label-uri independente din România și, totodată, un brand important pe piața muzicală internatională. Astăzi, cel puțin 25% din Top 100 cele mai populare piese românești poartă semnatura HaHaHa Production. Smiley, Feli, Sore, Paul Damixie, Seredinschi, Juno, 7 Klase, Jean Gavril, Emilian, Dorian, Iova, Valeria Stoica sunt doar câteva nume din portofoliul casei de producție.