Mașina lui Al Capone într-un videoclip românesc plin de reptile!

32
hasi
hasi
Loulou , iubita lui Luis Lazarus, împreuna cu Melisa, continua sa surprindă . Fetele tocmai și-au lansat un nou videoclip . După succesul răsunător al piesei “Pati Pati “, care a făcut milioane de view-uri pe YouTube și s-a cântat in aceasta vara in toate cluburile, fetele și-au continuat colaborarea cu piesa “ Hashi “. Videoclipul este absolut spectaculos, amestecând elemente retro, cu aspecte din natura . In videoclip apare, pentru prima oară in România , una dintre mașinile lui Al Capone , care este perfect funcțională și cu toate piesele originale.
imagine din videoclip
imagine din videoclip
Animale exotice in clip De asemenea in clip apar și câteva animale sălbatice, care, ne asigura fetele , nu au avut de suferit la filmări . Asta nu se poate spune și despre deținătorul lor, care, deși a garantat ca puiul de crocodil era sedat, la un moment dat acesta a reușit chiar să-l muste . Fetele au încercat sa filmeze câteva cadre cu uriașa iguană, dar și aceasta era intr-o zi proasta . Acesta este și motivul pentru care cele doua animale apar in clip singure.
LouLou si iguana
LouLou si iguana
Motanul ZEN, urmașul pisicii lui Razvan Ciobanu, apare și el in clip Nu același lucru s-a întâmplat cu motanul pe nume Zen. Zen este și el o vedeta , el fiind puiul pisicii deținute de regretatul designer Razvan Ciobanu . La filmări Zen a fost liniștit, fapt pentru care a putut filma câteva cadre cu una din fetele de la figurație. La fel s-a întâmplat și cu șarpele John care, fiind in toane bune, le-a lăsat pe Melisa și pe Loulou sa-l alinte și a fost cuminte la filmări . Loulou și Melisa păstrează și in aceasta piesa stilul latino cu influente balcanice . Mai jos aveți clipul.