Mesaj emotionant al solistului David Alexandru pentru fratele mai mare, Sebastian Dobrincu, dupa Gala Capital, unde a fost premiat!

522
david dobrincu impreuna cu mama sa pe scena
david dobrincu impreuna cu mama sa pe scena

Zilele trecute s-a desfasurat Galei Premiilor Capital: Eroii Anului 2019, unde au fost premiati mai multi din diverse domenii. Printre premianti s-au numarat George Balta sau fratele lui Smiley, Filip Maria, dar si Sebastian Dobrincu, care a devenit milionar la doar 21 de ani în Silicon Valley! Tanarul nascut in Botoşani, care ar trebui să fie un exemplu şi un model de urmat pentru toţi copiii din România, a primit din partea revistei Capital titlul de “Liderul generaţiei de mâine” la categoria “Tinerii geniali ai României”.

david dobrincu premiat pentru fratele sau mai mare
david dobrincu premiat pentru fratele sau mai mare

Din pacate, acesta nu a putut sa fie prezent la ridicarea premiului, care a fost luat de mama sa, Carmen Dobrincu si de fiul mai mic al acesteia, David Alexandru Dobrincu, cunoscut pentru piesele sale dar si pentru faptul ca face actorie, dansuri, canto sau karate. Din pacate, pustiul pe care l-ati vazut si in serialul „Vlad” de la Pro TV, nu a avut timp sa-si spuna discursursul si am aflat cam ce ar fi vrut sa spuna pe scena despre fratele sau mai mare.

david dobrincu si smiley
david dobrincu si smiley
„M-am bucurat foarte tare ca am avut ocazia sa-l reprezint pe fratele meu Sebastian Dobrincu la „Gala Premiilor Capital!” Acolo am întâlnit oameni mari, importanți pentru țara noastră, adevărate modele și ma bucur ca și fratele meu face parte din aceasta categorie.
Sunt foarte mândru de el, este un exemplu de urmat pentru mine și ii promit ca intr-o zi va fi și el mândru de realizările mele! Sebastian și-a început cariera ca programator și a continuat cu muzica … Eu am început cu muzica, dansul și actoria sper sa ajung când voi fi mare un antreprenor la fel ca Seby. Știu ca drumul e lung și este nevoie de foarte multă munca dar… Imi doresc ca Seby sa fie mândru de mine la fel cum este Smiley de fratele sau!”, a spus David Alexandru Dobrincu. Pustiul s-a intalnit prin sala unde a avut loc evenimentul si cu Smiley, idolul multor generatii si a facut si o fotografie cu el.
castigatorii gala capital
castigatorii gala capital