Mihaela Seiler, impresara sexy, si-a surprins fiul la aniversarea celor 19 ani!

148
andrew-alexandru
andrew-alexandru

Pe 31 ianuarie a fost sarbatoare in familia impresarei sexy, Mihaela Seiler. Fiul cel mare, adolescentul Andrew Alexandru a implinit 19 ani. Cum pustiul este un copil foarte cuminte, care invata bine si face sport de performanta, a avut parte de mai multe surorize de ziua lui. Chiar mama lui ne-a dat mai multe amanunte care este foarte mandra de fiul sau. Este elev in clasa a 12 a la Goethe Gymnasium, Freiburg, Germania. Are ca hobby uri boxul, handball-ul, pescuitul si altele. Un tanar foarte modest, copil iubitor, respectuos credincios. Un adevărat dar de la bunul Dumnezeu… Sunt o MAMA MANDRA, am cu ce…

andrew si mihaela seiler
andrew si mihaela seiler

19 ani, ani in care nu am nimic de reproșat, sunt lectii de viata, lectii pe care le am învățat din inocenta copiilor mei… Petrecere surpriza, complice, surioara Pia si prietenii apropiați… In vremuri tulburi, contează cei care iti sunt alături cu sufletul si sunt multi… Sunt o mama norocoasa, am cu ce sa ma mandresc!”, ne-a povestit Mihaela Seiler mandra de copiii ei.

tort-ring-de-box
tort-ring-de-box

O surpriza a fost tortul care reprezinta un teren de box, cu manusi si centura iar in mijloc o fotografie cu el si sora lui. Tanarul este un sportiv desavarsit, alearga, practica box ul si face mult sport. In plus, invata bine si isi ajuta mama si sora in casa, la treburile casei, la lectii, pe sora sa mai mica sau face cumparaturi, Ii uram si noi la multi ani si sa ajunga sa faca ceea ce ii place intr-un timp foarte scurt.