Mihai Constandache de la „Chefi la cutite” face martisoare comestibile! Unde le poti gasi?

759
mihai constandache si martisoarele comestibile
mihai constandache si martisoarele comestibile

Interpretul de muzică populară Mihai Constandache, fost concurent la show-ul culinar „Chefi la cuțite” de la Antena 1, nu se lasă si isi continua pasiunea pentru gatit. De curând el a deschis, așa cum ne a promis, gogoseria donut „Pisica Albastra” în Brăila. Si pentru ca vine luna martisorului acum vine în atenția doamnelor și domnișoarelor cu cele mai inedite mărțișoare comestibile, făcute de el și a lui echipă de profesionisti. Aceste gososi sunt realizate manual cu multă dragoste pentru iubitorii de primăvară.

gogosi martisoare de 1 martie
gogosi martisoare de 1 martie

„În timp ce  vindeam gogosi – dónut uri mi a venit o ideie ce trebuia pusă în aplicare. Așa că m am sfătuit cu echipa mea ca din luna martie să facem si mărțișoare comestibile. Nu am stat pe gânduri și ne am apucat de treabă. Deja comenzile au inceput să curgă. Si va garantez ca sunt foarte bune la gust”, ne-a marturisit interpretul de muzica populara.

mihai constandache la chefi la cutite
mihai constandache la chefi la cutite

Solistul de muzica populara este specializat atat in cozonaci cat si in gogosi de tip donnats cu multe topinguri. Iata ca acum a avut ideea aceasta ca toata luna martie sa vinda gogosi martisoare comestibile. O idee foarte bune care va prinde cu siguranta la doamne si domnisoarele de pretutindeni.