Mihai Constandache si Viorel Bogateanu iubesc muzica si au aceeasi pasiune!

201
mihai constandache
mihai constandache

In afara muzicii care ii uneste, cei doi solisti mai au si alte puncte comune, desi nu se cunosc in viata de toate zilele, si anume pasiunea pentru ceasuri. Daca solisitul Mihai Constandache si fostul concurent de la „Chefi la cutite” are o afinitate pentru ceasuri fine, despre interpretul Viorel Bogateanu stiti deja ca este un pasionat al acestor obiecte de valoare, adevarate bijuterii care anunta timpul. Si iata ca cei doi mai au ceva in comun si anume ca poarta ceasurile excluisviste Norel, venite tocmai din Olanda.

muzicianul viorel bogateanu
muzicianul viorel bogateanu

S-ar parea ca interpretul Tarafului Viorel Bogateanu a avut parte de o surpriza in direct, in timpul emisiunii „ShowBiz Report” de la Antena Stars, unde venise sa lanseze o piesa noua si a primit un cadou inedit, mai ales ca a fost ziua sa de nastere acum cateva zile. Solistul a primit un ceas special de la Albert Norel Venete, un roman plecat de ceva timp in Olanda, acolo unde si-a transformat visul in realitate.

ceas norel
ceas norel

Pentru ca visul acestuia au fost ceasurile de calitate, realizate migalos cu un mecanism automatic, care sa fie rezistent la 50 de metri adancime in apa si din otelul cel mai bun, 316 L, cureaua este din piele de vaca iar pe cadran are multe pietricele swarovski. Atat Mihai Constandache cat si Viorel Bogateanu, dar si alti clienti ai romanului nostru, au fost foarte incantati de aceste adevarate bijuterii de arta pe care le poarta cu placere si din cate stim se gasesc in Olanda, insa pot fi comandate si de pe site-ul www.norelvnt.nl