Mihai Morar și Daniel Buzdugan se mută la Oradea. Ce fac DJ-ii Radio ZU acolo înainte de Crăciun?

37
Daniel_Buzdugan
Daniel_Buzdugan

Mihai Morar și Daniel Buzdugan, împreună cu gașca ZUper, se mută pentru o săptămână la Oradea. „Dragi oameni din Omenia, construim Orașul Faptelor Bune în unul dintre cele mai frumoase locuri din România! ORADEA!!! Piața Unirii. Din 15 decembrie. Când 8 DJ-i se închid o săptămână într-o casă, poate că nu fac România mai frumoasă. Dar când milioane de oameni își dau mână de la mână, ei sigur pot face România Bună.”, a declarat Mihai Morar în ziua în care a făcut anunțul oficial.

Mihai_Morar
Mihai_Morar

Pentru al 4-lea an consecutiv, înainte de Crăciun, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă”, Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman” se mută într-o casă de sticlă și îndeamnă oamenii să participe la Maratonul Faptelor Bune. 15 – 21 decembrie, 7 zile din 7, 24 de ore din 24 de ore, cei 8 DJ-i vor fi live din casa de sticlă care, în premieră anul acesta, va fi amplasată în Piața Unirii din Oradea, în cadrul  – Târgului de Crăciun.

Faptele bune sunt completate și anul acesta de concertele celor mai cool artiști ai momentului care, la rândul lor, vin în Oradea în săptămâna 15 – 21 decembrie pentru a susține proiectul Orașul Faptelor Bune. Așadar, Edward Sanda, Mark Stam, Vescan, Andreea Olaru, Mira, Adda, Sore, DJ Project, Minelli, Alexandra Stan, Lino, Ruby, Randi, Antonia, Ami, Nicole Cherry, Alex Velea, Noaptea Tarziu, JO, Alina Eremia, The Motans, Liviu Teodorescu, Delia, Spike, Smiley, Carla’s Dreams, Irina Rimes și Lora vor urca pe scena amplasată în cadrul Târgului de Crăciun, din Piața Unirii, Oradea.