Mos Craciun e iar pe Zoom! Campania a ajuns la a doua editie!

3
mos craciun e iar pe zoom
mos craciun e iar pe zoom

Asociația RAM: Respectă, Ajută, Muncește lansează a doua ediție a campaniei „Moș Crăciun e pe Zoom”. Campania este oferită gratuit și a fost concepută de voluntarii Asociației RAM: Respectă, Ajută, Muncește cu scopul de a strânge donații în bani sau produse pentru a ajuta copiii nevoiași în preajma Crăciunului.
„Moș Crăciun vine la noi la Asociație începând cu 1 decembrie și va fi online prin aplicația Zoom zilnic în intervalul orar 18:00-21:00. Pentru a putea intra live cu Moșul, trebuie să faci o programare înainte pe site-ul campaniei: http://craciun.asociatiaram.ro. După ce ai reușit să-l vezi pe Moșul, îți recomandăm să lași și o donație. Donațiile vor fi folosite pentru a oferi cadouri copiilor din medii defavorizate” – Andrei Radu, președinte Asociația RAM
Asociația RAM poate fi găsită pe Facebook: http://www.facebook.com/AsociatiaRAm sau pe
Instagram: http://www.instagram.com/asociatiaram. Site-ul campaniei este http://craciun.asociatiaram.ro
„Avem multe așteptări de la această campanie în acest an. În primele minute de la lansarea
platformei de înscrieri am avut 15 programări cu Moșul” – Ionuț Bogoi, responsabil comunicare Asociația RAM
„Nu există limite de vârstă, dacă vrei să-l revezi pe Moșul, oricine poate să o facă. Moș Crăciun sa adaptat pentru a fi totul safe. Am vrea să transmitem următorul mesaj către donatorii noștri, cum voluntarii noștri își rup din timpul lor ca să ofere acest eveniment în toată luna decembrie, îi rugăm să rupă din puținul lor și să ofere ceva pentru a putea ajuta și alți copii să aibă sărbători frumoase.”- a conchis Andrei Radu.