Cu ce vedete a lucrat Karym la noua lui piesa la care a filmat un videoclip hot!

162
Karym revine in forta si lanseaza noul single „Rau de lacrimi”, o piesa despre iubire si suferinta ce are un mesaj foarte puternic.  Piesa este produsa in studioul Fly Project de Nicole Cherry, Popescu Felix Dragos, Treanta Marcel Cristian, Ionescu Tudor, si Denes Daniel.Videoclipul piesei „Rau de lacrimi”, in regia lui Daniel Libeg, reuseste sa surprinda in imagini povestea unei femei sexy si frumoase, dar mai putin statornica intr-o relatie.  Karym reprezinta baiatul real al zilelor noastre care se confrunta cu o relatie destul de tumultoasa alaturi de partenera sa, dar din pacate foarte materialista, cuvant care din nefericire descrie multe domnisoare din viata de zi cu zi.
In clip isi face aparitia si Celia, prietena artistului in viata de zi cu zi, care joaca rolul de fata buna si il salveaza pe Karym din ghearele himerei care nu il merita. Rolul „fetei rele” este jucat de o alta buna prietena a artistului precum si a Celiei, Larisa Judele de profesie fitoterapeut, care contrar aparentelor, in viata de zi cu zi este o fire blanda, departe de imaginea de fata rea pe care o afiseaza in clip. Momentul capturarii artistului este o reprezentare simbolica a relatiei acestuia cu partenera, o relatie in captivitate, prins in mrejele, minciunile si amagirile partenerei pana cand in viata lui a intrat o persoana care sa il merite si sa il aprecieze cu adevarat, salvandu-l  din relatia nociva in care traia.
„Piesa mi-a placut imediat ce am auzit demmo-ul in studioul Fly Records, am simtit ca este o piesa care imi pune in valoare vocea si ca ma reprezinta. Ideia clipului imi apartine, este putin diferit fata de restul clipurilor mele… si ma bucur ca rezultatul este pe masaura asteptarilor mele. Stiu exact incotro ma indrept ca artist, numai ca lucrurile se fac treptat. Nu vreau sa cad in extreme. Mesajul piesei este de mare  actualitate… fake news, fake people, fake feelings… prea multa falsitate in relatii, prea mult materialism. Categoria aceasta de fete creste din ce in ce mai mult, iar principala vina o poarta majoritatea barbatilor care crediteaza acest tip de comportament. Sper sa va placa piesa si cu siguranta multi dintre voi va veti regasi in versurile piesei „Rau de lacrimi”. Va pup si va multumesc pentru sustinere”, a declarat Karym.
Karym s-a facut remarcat la începutul anului 2017, cand a lansat „Anonim”, alaturi de Mellina. La finalul anului trecut, Karym a lansat alaturi de Celia piesa „La doua capete”.
https://www.youtube.com/watch?v=Fs5I18zDv4Q&feature=youtu.be