N-ai sa crezi ce talent muzical are Alex Chirita la 16 ani din Taraful Viorel Bogateanu la „Romanii au talent”

321
alex chirita si taraful viorel bogateanu
alex chirita si taraful viorel bogateanu

Alex Chirita, vioristul Tarafului Viorel Bogateanu a fost selectat sa participe la emisiunea  „Romanii au Talent” difuzata maine, 08 Februarie 2021 de la ora 20.30 la Pro TV! Pentru Alex, vioara nu mai are demult nici un secret ! Il cunoaste fiecare coarda sensibila, deoarece vioara face parte din sufletul si corpul lui! Crescut de mic pe acorduri duioase de vioara si printre partituri cu note muzicale. A studiat de mic cu atata pasiune, seriozitate si a devenit un viorist profesionist desavarsit! Calitatile si aptitudinile sale, slefuite pe parcursul anilor de studiu, si talentul innascut l au propulsat rapid pe Alex , ajungand la doar 16 ani sa castige preselectia la emisiunea “ Romanii au Talent”!

alex chirita
alex chirita

Momentele artistice impresionante din cadrul evenimentelor la care participa alaturi de Taraful Viorel Bogateanu a ridicat mii de persoane in picioare, aplaudand cu bucurie prestatia acestui copil “ fenomen”. Pentru ca Alex este un real fenomen al muzicii romanesti, este un instrumentist de mare valoare a carui vioara suna atat de natural si curat incat uneori emotiile sunetelor starnesc lacrimi de pretuire ! Singurul viorist din Romania care la varsta de 16 ani sustine programe muzicale la vioara cu dantura!
Pasiune, miscare scenica, talentul s au imbinat perfect la Alex si de aici s a nascut reprezentatia de succes din platourile de filmare ale posturile Pro TV, Kanal D , Antena Stars, Etno TV  unde Alex a fost prezent alaturi de Taraful Viorel Bogateanu.
Va multumim pentru aprecieri si va rugam sa l sustinem pe Alex  cu cat mai multe voturi la “ Romanii au Talent”! Acest copil chiar merita sa obtina cele mai mari premii interne si internationale !