Nausica, creatoare pe care francezii o numesc simbolul eleganței, și-a prezentat o nouă colecție!

662
nausica-designer
nausica-designer

Nausica a venit cu o colecție nouă la evenimentul Romanian Fashion Philosophy, ce s-a desfășurat săpămâna trecută la un centru de lux din Otopeni. Creatoarea de modă, pe care francezii au nimit-o simbolul eleganței, a făcut furori la evenimentul amintit cu noile sale creații.

nca un model pentru nausica
nca un model pentru nausica

Provocare, eleganță și atitudine! Acestea sunt ingredientele de care ține cont Nausica atunci când își creează ținutele, care se bucură de succes, atât la noi cât și peste hotare. Nausica și-a prezentat creațiile la un festival important de modă de la Strassbourg, ani la rând, iar francezii au numit-o drept drept simbolul eleganței, după ce i-au văzut primele creații în 2013, când a fost invitată la primul eveniment. În plus, creațiile româncei noastre au fost expuse ani a rând în celebrele Galerii de modă Printemps. Iată cu ce propuneri a venit Nausica săptămâna trecută la Romanian Fashion Philosophy, unde și-a etalat ținutele pentru prima dată. Colecția ei s-a numit ”Where?…

nausica-creatoare de moda
nausica-creatoare de moda

”Este o colecție în care eleganța îmbracă forme diverse și creează contraste. Linii simple și totodată sofisticate, glamuros și simplu, suav și frivol, sunt doar câteva dintre elementele definitorii ale colecției. Îndrăzneala cunoașterii și autodepășirii este esență acestei întrebări! Where?…”, susține Nausica.