Nicole Cherry stie ce si doreste anul acesta de Mos Craciun!

14
nicole cherry
nicole cherry

Zilele trecute, ne-am intalnit la lansarea celui mai nou magazin de snekersi si streetwear din Romania cu vedete de top, unite de pasiunea lor pentru snekersi! Anamaria Branza, impreuna cu sotul, Pavel Popescu, Raluk, Ana Baniciu, Ionel Danciulescu, Vladimir Draghia, Nicole Cherry, Sandra Izbasa sau Mihaela Buzarnescu au petrecut ore bune in cel mai fresh si nou magazin Footshop, situat pe strada Ion Cimpineanu nr 20, o locatie pe 2 etaje, fiind mai mult decat un magazin de snekearsi, un centru cultural si casa unor oameni care impart aceleasi interese, condusa de entuzaiasti ai modei, cu idei creative si sofisticate.

ionel danciulescu
ionel danciulescu
Desi are o colectie de 200 de perechi de snekersi, Ionel Danciulescu este un mare impatimit al incaltamintei sportive, mereu in cautare de modele editie limitata sau cele mai noi aparitii din industrie. Aceeasi pasiune o impartaseste si Pavel Popescu, sotul Anamariei Branza, despre care campioana la scrima spune ca niciodata nu sunt suficienti, intr-un interviu recent.
raluka
raluka
Footshop, unul dintre cei mai mari retaileri de încalțăminte urbană și streetwear din Europa Centrala, se extinde spre Est.  Este a patra țară în care această afacere de succes și-a deschis porțile, după Cehia, Slovacia și Ungaria. Peter Hajducek, Director General și fondatorul companiei spune : ”Faptul că am deschis magazinul în România înseamnă că am mai bifat o căsuță în lista noastră. Europa de Est are un potențial incredibil pentru compania noastră pe care ne plănuim să-l folosim la capacitate maximă.” În viitor Hajducek vrea să extindă Footshop și în Bulgaria, Croația și Ucraina. Nicole Cherry ne-a spus ca acum stie ce si doreste de la Mos Craciun.