Paul Diaconescu: ”George Burcea este duplicitar si n-am stiut 10 ani”. Doua eliminari si o noua concurenta vor schimba perspectiva competitiei!

209
paul diaconescu sexy
paul diaconescu sexy

Săptămâna trecută s-a încheiat în mijlocul unui duel extrem de tensionat: Viviana Sposub și Octavian Ciovică, cei doi concurenți eliminați, i-au provocat pe bandiții Gabriel Toader și Alina Pușcău la o luptă pentru ultima șansă. Astăzi, vom afla cine va reuși să își câștige locul în competiție și cine va pleca acasă. Nici cei care au rămas în fermă nu au momente deloc liniștite: Andreea Antonescu se alătură competiției și va face parte din echipa care va câștiga lupta pentru titlul de fermier șef! ”Mi-am dat seama că nimeni nu s-a bucurat să fiu acolo”, va spune ea după primele minute petrecute în competiție. Câștigătoarea titlului de fermier șef va fi nevoită să ia o primă decizie dificilă: acea de a alege doi servitori din echipa ei, dar se va confrunta și cu misiunea de a o integra pe noua colegă. În plus, va trebui să ducă la capăt o provocare care implică multe alimente…pe care doar ea le poate testa!

Dacă pentru unii dintre concurenți, sosirea Andreei va reprezenta un nou pericol în drumul spre marele premiu, alții vor admite că nici nu o cunosc! Elena Chiriac va avea nevoie de ajutor din partea colegilor pentru a se lămuri cine este ea și ce melodii cânta în anii în care Elena se bucura de copilărie!

Conflictul dintre Paul Diaconescu și George Burcea va atinge noi culmi, după ce George le va povesti tuturor că planul lui a fost acela de-al elimina pe Tavi Ciovică și că l-a trimis pe Paul la duel cu încrederea că se va întoarce victorios! Deși se cunosc de atâția ani și sunt prieteni, Paul nu va crede deloc în declarațiile colegului lui și va avea o replică extrem de tăioasă: ”Ăsta e duplicitar și eu n-am știut 10 ani”.

George Burcea
George Burcea

Povestea bandiților va adăuga un nou capitol: un alt antrenament dur și o nouă misiune! Prin ce vor trece aceștia și ce-l va face pe unul dintre concurenți să spună: ”Mi-am depășit limite pe care credeam că nu le am”, aflăm în această seară. Două eliminări, un nou concurent, primul fermier șef de sex feminin și o misiune săptămânală care va implica mâncare de care nu se pot atinge. Toate acestea și multe altele, nu pot fi ratate astăzi de la 21:30!