Prima fundație autonomă descentralizată (DAF) din lume, freewomen.foundation, a lansat prima colecție de NFT-uri pe Opensea.io

47
Prima fundație autonomă descentralizată (DAF) din lume, freewomen.foundation, a lansat prima colecție de NFT-uri pe Opensea.io
Prima fundație autonomă descentralizată (DAF) din lume, freewomen.foundation, a lansat prima colecție de NFT-uri pe Opensea.io

freewomen.foundation este prima fundație autonomă descentralizată (DAF) din lume. Un DAF este o fundație bazată pe regulile DAO, adică este condusă în baza unor reguli codate în blockchain. Acesta este transparent, controlul fundației revenind tuturor membrilor acesteia și nefiind influențat de o autoritate centrală.
În cadrul freewomen.foundation poți să susții în siguranță cauze menite să încurajeze femeile, în baza unei platforme bazate pe tehnologia blockchain, prin cumpărarea de NFT-uri ce încapsulează conținut digital (poze, PFP, conținut 3D). Fiecare colecție va reprezenta o cauză specifică pe care o poți susține.
Elena Ghenoiu, “The Founding Mother” este CEO și fondatoarea freewomen.foundation: “Would you hit that?” (WYHT) este prima campanie de NFT a fundației, care ajunge deopotrivă și la femei și la bărbați. Aceasta înfățișează o colecție îndrăzneață de fotografii cu femei puternice, care au pozat nud, cu scopul măreț de a atrage atenția asupra abuzului fizic, mental și sexual. “Ți-ai luat vreo palmă azi?” – Mesajul ascuns al acestui slogan (“Would you hit that?”) constă în faptul că UNA din TREI femei a simțit asta pe pielea ei, la propriu.
Misiunea fundației este să construiască o comunitate de oameni cu o viziune comună. Aceasta urmează să contribuie activ la conștientizarea asupra drepturilor femeilor, să lanseze și să susțină financiar proiecte cu și pentru femei și să încurajeze implicarea femeilor în spațiul crypto, NFT și blockchain.
Fiecare campanie freewomen.foundation va fi compusă din mai multe colecții de NFT-uri. Poți cumpăra un NFT din colecția a cărei cauze vrei să o susții. Oricine deține unul din cele 1001 NFT-uri The Founding Mother devine membru al DAF – fundației descentralizate. În plus, pentru a putea lansa proiecte susținute de fundație este necesar să deții și un NFT din colecția WYHT. Locurile sunt limitate și oferă posibilitatea unui număr maxim de 1001 membri la nivel mondial.

Wyht
Wyht

Am ales NFT-ul, un smart contract care se situează în blockchain, mizând pe transparența și autonomia specifică lui. Aplicabilitatea lui curentă progresează înspre protejarea proprietății intelectuale, servind astfel ca soluție a unei probleme importante a secolului XXI.
“Daca ești bărbat și vezi asta, ai putea fi tentat să crezi că este o campanie feministă – dă-mi voie să îți spun că este, de fapt, o campanie pentru umanitate. NFT-ul The Founding Mother este o invitație la introspecție, la conștientizarea faptului că noi toți deținem, deopotrivă, energie masculină dar și feminină.” Loredana Cristea, ambasador freewomen.foundation. „Așadar, aceasta este oportunitatea de a ne uni și a dărâma zidurile diviziunii între sexe.”
Mai multe informații despre fundație, inclusiv despre roadmap, beneficii și echipă, puteți accesa la https://freewomen.foundation/.
Colecția de NFT-uri este disponibilă pe Opensea: https://opensea.io/collection/wouldyouhitthat.
Pentru a fi la curent cu toate informațiile, urmărește fundația pe Twitter (https://twitter.com/freewomenDAF), Instagram (https://www.instagram.com/freewomendaf/) și Discord (https://discord.gg/veW4vh2pmx).