Schimbare radicala la 180 de grade pentru Laurentiu Stoiculescu, finul Angelei Similea!

99
Laurentiu Stoiculescu pasionat de motocicleta
Laurentiu Stoiculescu pasionat de motocicleta

Oamenii se schimba si uneori lasa trecutul in urma. Asa s-a intamplat si finul indragitei soliste Angela Similea, Laurentiu Stoiculescu, care dupa o casnicie esuata s-a apucat de sport si a incercat sa uite de toate problemrle avute in urma cu cativa ani cand a divortat de sotia sa dupa ce au avut o nunta de 400.000 de euro cu Alexandra, fiica fostei senatoare Cornelia Cazacu (alintata “Regina asfaltului). Din aceasta casnicie tanarul are o fiica Alma, pe care o iubeste ca pe ochii din cap.

Laurentiu Stoiculescu pe plaja
Laurentiu Stoiculescu pe plaja

S-ar parea ca omul de afaceri iubeste la nebunie in ultima vreme atat calatoriile exotice in tari indepartate cat si sporturile extreme. Laurentiu Stoiculescu este atunci cand afacerile ii permit, cat mai departe in calatorii in locuri cat mai frumoase, uneori foarte salbatice si cu cat mai putina populatie. Insa din postarile sale de pe retele de socializare se poate spune ca este atras si de locuri foarte aglomerate precum piramidele din Egipt sau Roma.

Laurentiu Stoiculescu premiat
Laurentiu Stoiculescu premiat

In plus, se poate spune despre simpaticul barbat ca este un mare pasionat al sporturilor extreme, al motoarelor si al curselor extreme. Competitia pe motociclete este un sport care il scoate din cotidian si nu o data i-a adus lui Laurentiu Stoiculescu premii si distinctii importante pentru sportul practicat. Iar aceasta este una din pasiunile lui, caci ii mai plac masinile cu multi cai putere pe care la conduce cu placere. Cat despre afaceri, momentan unul dintre planurile sale este sa construiasca un complex rezidential in zona Carol.

Laurentiu Stoiculescu in vacanta
Laurentiu Stoiculescu in vacanta