Serialul horror NOS4A2, o altfel de poveste cu vampiri, se lansează pe 6 iunie la AMC

25
serialul nosferatul in are pe zachary quinto in rol principal
Zachary Quinto as Charlie Manx - NOS4A2 _ Season 1, Episode 4 - Photo Credit: Zach Dilgard/AMC

Serialul horor NOS4A2, bazat pe romanul omonim ultra popular al lui Joe Hill, se lansează pe postul AMC joi, 6 iunie, la ora 22:00. O altfel de poveste cu vampiri, NOS4A2 îi are în centrul acțiunii pe Victoria McQueen (Ashleigh Cummings), o tânără care își descoperă puterile supranaturale și pe nemuritorul Charlie Manx (Zachary Quinto), care se hrănește cu suflete de copii.

zachary quinto
Zachary Quinto as Charlie Manx – NOS4A2 _ Season 1, Gallery – Photo Credit: Pari Dukovic/AMC

NOS4A2 o urmează pe Vic McQueen, o tânără talentată care descoperă că are o abilitate
supranaturală de a găsi lucruri pierdute. Această abilitate o pune în conflict nemuritorul malefic Charlie Manx, jucat de Zachary Quinto. Ocupația lui principală este să răpească copiii, într-un Rolls-Royce Wraith negru, înmatriculat cu numărul NOS4A2 (omofon cu „Nosferatu”); îi duce într-un tărâm paralel, populat de mici zombi cu dinţi ascuţiţi şi ochi goi. Manx reușește să deturneze spiritul Crăciunului, transformând vesela sărbătoare, într-un Hallowen funest. Sub aparența unui spirit justițiar, ca în „The Christmas Carol”, Manx îl păcălește pe credulul Bing Partridge (Ólafur Darri Ólafsson) că ororile pe care le vede în Christmasland sunt imagini dintr-un viitor posibil, în care spiritele copiilor sunt prizoniere, viitor ce poate fi schimbat, dacă Bing îi va deveni acolit. Vic se va strădui să-l înfrângă pe Manx și să-i salveze victimele – fără să-și piardă mințile sau să-i cadă ea însăși pradă.
NOS4A2 are filtru special de facebook – Manx Yourself!
Vladimir Draghia a prezentat evenimentul pentru pressa, s-a lasat pictat pe fata ca si cand ar fi batran si a vorbit despre acest serial celor prezenti. A dat interviuri si a impartit cadouri la tombola.

sportiv, actor si prezentator, vladimir draghia a fost gazda evenimentului
vladimir draghia a fost pictat pe fata
vladimir draghia a prezentat evenimentul