Silviu Ghinea si Fabio Ceresani, colaborare de succes cu vedete autohtone

133
Silviu Ghinea si Fabio Ceresani
Silviu Ghinea si Fabio Ceresani
Poate exista un moment în care o dorință prinde viață și se împlinește. Silviu Ghinea , asocit  și co-manager alături de Fabio Ceresani  al structurii „I Passeggi”, provine, deși tânăr, dintr-o bună experiență în sectorul ospitalității. Marea sa provocare? „Gestionarea unor echipe complexe, o organigrama completa, in acelasi timp cu mentinerea creativitatii.” Totodata, „este vital sa pastram nu numai un standard inalt de calitate al fiecarui preparat pe care il prezentam clientului, dar trebuie sa ne si asiguram ca si data viitoare cand il va rezerva va primi acelasi lucru. Practic, calitatea trebuie dublata de constanta, altfel nu ai facut nimic…”, spune Silviu Ghinea.
Pentru Managerul pensiunii , secretul succesului este perfectionarea continua: „Invat cate ceva de la fiecare dintre cei cu care am lucrat si lucrez, din fiecare experienta pe care am sansa sa o traiesc”.
De aici s-a creat spontan ideea de a face din structura „I Passeggi” o călătorie specială în apartenența la loc, în primire, în ospitalitate, precum și în atracțiile din zona înconjurătoare. Aceasta include și colaborarea cu companiile locale de vin și produse tipice, cu magazine artizanale, cu restaurante tipice și cu artiști mai mult sau mai puțin emergenți. Avantajele oferite de Structura „I Passeggi” provin din amplasarea sa: la câțiva pași de parcul mic și lung al orașului (numit „I Passeggi”) care poate permite, atât pe jos, cât și cu bicicleta, să ajungă cu ușurință la Arco d ‘ Augusto și centrul istoric.
„I Passeggi” vrea să reprezinte un mic refugiu de lucruri „frumoase” și locale începând de la oaspete, făcându-l să se simtă ca acasă și oferindu-i servicii de bun venit cu o prezență și sfaturi continue.