Simona Muscă se răsfață în Maroc de ziua ei

176
simona musca in vacanta
simona musca in vacanta

Cel mai frumos cadou e acela pe care ți-l faci singur. Simona Muscă (33 de ani) lasă proiectele în televiziune și PR pentru câteva zile, pentru a merge în vacanță. Și-a luat singură un weekend prelungit în Maroc, acolo unde vrea să-și ia o pauză binemeritată de la muncă. Simona, prezentatoarea emisiunii Apel Medical de la Canal 33 se află în Maroc de câteva zile, unde vrea să viziteze cât mai multe atracții turistice (Marrakech, Casablanca, Fes și Meknes) . Și nu e prima dată când își petrece vacanțele singură, ea fiind obișnuită cu astfel de plecări peste mări și țări.

Simona Musca in maroc
Simona Musca in maroc

Fiind o fire spontană, Simona Muscă i-a luat prin surprindere și pe colegii săi de la Berăria H, acolo unde se ocupă de comunicare și PR. Aceștia neștiind că vedeta se afla în vacanță au așteptat-o cu biroul plin flori.  

Simona Musca flori
Simona Musca flori

Maroc este o ţară arabă din Africa de Nord, cu o coastă la Oceanul Atlantic. Probabil că vă sunt cunoscute măcar din auzite orașele Casablanca, Marrakech și Fes. Piețele lor colorate sunt pline de materiale vopsite în culori vii sau fotografii cu deșertul și cămilele locului. Cu pașaportul valabil 6 luni, un ghid complet al Marocului și cu asistență permanentă oferită de Premio Travel Holidays am plecat pentru cîteva în descoperirea acestei țări. spune Simona. 

simona musca in vacanta in maroc
simona musca in vacanta in maroc

Merge în fiecare an singură în vacanțe. „În urmă cu cîțiva ani am luat decizia de a călători singură. Obosisem să am discuții interminabile cu cei apropiați despre ,,Unde mergem vara aceasta?” sau ,,Eu am mai fost acolo,,, ,,Eu nu am concediu atunci,,, ,,Propun altă destinație…,, etc ca în final să ajungem pe litoralul grecesc. Astfel am luat decizia de a-mi alege destinațiile în care îmi doream să ajung, mi-am ales perioada călătoriei și am plecat cu multă dorință de cunoaștere.,, declară prezentatoarea tv.