Sportul, a doua mare pasiune a solistei Paulei Hriscu

18
paula hriscu la sala
paula hriscu la sala

Când nu se află la studioul de înregistrări sau la cursurile Academiei de Muzică, Paula este în sala de sport. De nouă ani, fitnessul a devenit un mod de viață pentru ea. Își începe fiecare zi în sala de sport, unde se antrenează sub îndrumarea sportivului Vlad Cozma. „Colaborarea noastră a început în urma unei discuții pe care am avut-o la sală și în care am decis să începem antrenamentele împreună. Facem 5 antrenamente pe săptămână. Am noroc că Paula este un „elev” conștiincios, respectă planul de lucru și dieta de care are nevoie pentru a performa, pentru că fără adaptarea macronutrienților la evoluția corpului nu putem avea rezultatele dorite”, spune Vlad Cozma, antrenor de fitness:

Paula Hriscu se supune unui antrenament draconic, deoarece ea va participa la Cupa României de Culturism și Fitness de la Cluj-Napoca, organizată de FRCF, pe 22 mai 2021. „Dincolo de pasiunea mea pentru sport, pentru o viață sănătoasă, într-un corp sănătos, de la Vlad Cozma am învățat că succesul în fitness se bazează pe muncă susținută, zilnică, pe perseverență și seriozitate. Este monoton, da, de foarte multe ori, să menții acest ritm. Însă, pe mine sportul m-a ajutat foarte mult să îmi disciplinez și să îmi refac trupul și mintea într-un moment de cumpănă în viață. O motivație mai bună n-aș putea avea”, a mai declarat Paula Hriscu. Până la lansarea și promovarea celor mai noi piese semnate Paula Hriscu, interpreta poate fi urmărită pe YouTube, Facebook, Instagram și TikTok.

Iubitoare și păstrătoare de tradiții, Paula Hriscu pregătește noi surprize pentru fani – un nou album, dedicat dragostei si participarea la Cupa României de Culturism și Fitness, de la Cluj-Napoca, organizată de FRCF, în data de 22 mai 2021.

Cunoscut în tradiția populară ca Năvalnicul sau fiul Babei Dochia, Dragobetele este una dintre cele mai îndrăgite sărbători ale românilor. Iubăreț din cale afară, Dragobetele este deschizătorul primăverii, patronul dragostei și al buneidispoziții. Tradiția spune că fetele și femeile care nu au fost sărutate în această zi vor fi singure tot anul. De aceea, menirea lui este să le găsească și să le sărute. Năvalnicul a găsit-o pe Paula Hriscu în studioul de înregistrări, pregătind o frumoasă surpriză pentru fani.

paula hriscu
paula hriscu

„Dorul mândrului”, în versurile semnate de Paula Hriscu și Sorina Stanilă, mama interpretei, pe linia melodică realizată de Paula Hriscu și în aranjamentul orchestral al lui Ovidiu Szilaghy, este o doină care celebrează iubirea și dorul românesc și face parte din noul album la care solista lucrează în prezent. Paula Hriscu: „Doina de dragoste pe care am pregătit-o vine din amintirile mele de fată, din poveștile ascultate de la mama, în serile frumoase petrecute în casa bunicilor. Cred că oricine a copilărit la țară sau și-a petrecut adolescența la bunici își amintește cu drag de aceste tradiții. Am compus versurile împreună cu mama mea, într-un moment de depănat amintiri. Pe măsură ce îmi veneau în minte cuvintele, le puneam pe hârtie, apoi m-am jucat cu tonurile, cu linia melodică, până a ieșit această doină de dragoste.”