Surpriza muzicala: David Dobrincu si Anna, cover special dupa ”Mistletoe” a lui Bieber

201
david dobrincu-anna- cover craciun
david dobrincu-anna- cover craciun

Craciunul se apropie cu pasi repezi si tot mai multi artisti lanseaza melodii de sezon sau cover-uri speciale realizate in aceasta perioada frumoasa din an. Este si cazul simpaticilor David Dobrincu si Anna care au inregistrat un cover special dupa celebra piesa „Mistletoe” interpretata de Justin Bieber.

david dibrincu si anna
david dibrincu si anna

La aceasta a lucrat Alin Radu care le-a facut orchestratia. David si Anna Maria Margean fac un cuplu muzical foarte frumos in videoclipul filmat la Atelierul de decoruri din Bucuresti. Regizorul videoclipului a fost Robert Bratu care a mai colaborat cu Puya, Bibanu, Claudia Pavel (Cream), Iulia Albu sau Mugur Mihaescu.
Cei doi copii au filmat timp de doua ore pentru acest videoclip si au schimbat doua tinute, caci la un moment dat micutii isi ofera cadourile unii altora de Craciun si acolo sunt tinutele pe care le poarta in a doua parte a videoclipului.

david-dobrincu
david-dobrincu

David Dobrincu si Anna Maria Margean au multe in comun pe linga talentul muzical si cel de actori, caci amandoi sunt colegi de modeling dar si la canto, la Music City unde o au profesora pe Ava, cunoscuta Andreea Avarvarei pe care o stiti de la Vocea Romaniei.
Cat despre piesa interpretata David ne-a marturisit ca este mare fan al lui Justin Bieber dar si a lui Ed Sheeran, doi artisti internationali de la care are ce invata. Urmariti in continuare videoclipul si dati un play la coverul de Craciun.