In culisele serialului „Lectii de viata” de pe Pro TV!

430

„Lectii de viata” este un proiect care poate ar trebui promovat mai mult de postul la care este difuzat, adica de cei de la Pro TV. Actori buni, cu experienta, tineri talentati, scenarii ale unor povesti care sunt traite sau nu de anumiti oameni. Noi am intalnit un tanar actor intr-un astfel de episod, care ne a povestit cum a fost la filmari. Este vorba de Andrei Dumitrescu cel care are experienta in mai multe productii pentru televiziune sau marele ecran.

„Chiar dacă am 21 ani, în acest episod l-am interpretat pe Bogdan, în vârstă de 17 ani, un băiat dificil, care își pierde mama bolnavă de cancer, iar din această cauză, mama sa îi face cunoștintă cu tatal sau, pe care nu l-a cunoscut niciodata. Initial, Bogdan refuza sa-l accepte pe tatal sau dupa ce afla ca acesta a obligat-o pe mama lui sa faca avort in studentie cand au aflat ca vor avea un copil. Bogdan este nevoit sa se mute la Doru acasa fiind minor, lucru care nu-i face deloc placere, relatia dintre Bogdan si sotia lui Doru, interpretata de Ana Maria Mirică nu este deloc una buna, acestia avand certuri tot timpul, ajungand sa fure din casa si fuga, singura persoana cu care se intelege bine, este sora lui mai mica, Ana, cea care in final ajunge sa-i uneasca pe toti ca o familie.

Atmosfera de la filmari a fost foarte frumoasa, s-a ras si s-a glumit mult in pauze,am avut onoarea sa invat foarte multe lucruri in domeniul actoriei, de la tata, Armand Calota, m-am bucurat enorm de mult cand am citit prima data scenariul si am aflat ca voi avea onoarea sa joc cu el. Pe Ana Maria Mirica, cea care o interpreteaza pe mama vitrega o admiram inca de cand juca in Meseriașii la Protv, iar apoi i-am vazut prestatia de senzatie la Vocea Romaniei, apoi la Eurovision. Am incercat “ sa fur meserie “ si sa tin cont de toate sfaturile pe care mi le-a dat Silvian sau Buze cum îi place să i se spuna, un regizor exceptional cu care sa lucrezi.