„Mama mea găteşe mai bine” vine din 17 septembrie cu al şaptelea sezon la Prima TV

194

Din 17 septembrie, de la ora 19.30, incepe cel de-al saptelea sezon al emisiunii Mama mea gateste mai bine, prezentata de indragitul cantaret de muzica populara, Valentin Sanfirasi jurizat de maestrul in arta culinara, Horia Virlan. Reintorsi cu forte proaspete din vacanta, ambii sunt gata sa inceapa un nou sezon plin de surprize pentru telespectatorii Prima TV.

In cel de-al saptelea sezon al emisiunii Mama mea gateste mai bine, echipele sunt venite sa se lupte contracronometru pentru a gati cel mai bun preparat al lor. Difuzata din 17 septembrie, de luni pana sambata, de la ora 19.30, emisiunea prezinta echipe formate din mama si fiica/fiu care vor arata un mare apetit pentru a castiga. Horia Virlan, juratul emisiunii, ne spune: “Cu siguranta vom avea de toate in acest show. Va fi si mancare foarte buna sau opusul mancarii bune. Vom avea din toate cate putin dar cu siguranta vom avea mancare gatita ca la mama acasa”.

Pe de alta parte, prezentatorul emisiunii, Valentin Sanfira, ne spune ca ii face o mare placere sa intalneasca mame ce vin cu copiii si sa demonstreze in fata tuturor cat de talentati sunt. “De foarte multe ori concurentii se pricep la gatit dar se emotioneaza foarte tare si dau gres sau nu reusesc sa termine retetele. Tocmai de aceea este o provocare frumoasa sa fiu prezentator la Mama mea gateste mai bine pentru ca eu trebuie sa-i destind pe acesti oameni si sa intretin atmosfera. Eu ii fac sa treaca mai usor peste emotiile inerente pe care le-ar avea oricine care se trezeste filmat intr-un studiou de televiziune” spune Valentin Sanfira.

Cel de-al saptelea sezon al emisiunii va fi de luni pana sambata, de la ora 19.30, la Prima TV. Focul este aprins, cratitele sunt gata, ingredientele asteapta cuminti sa inceapa competitia la Mama mea gateste mai bine, din 16 septembrie la Prima TV.

 

 

***

 

Urmariti-ne si pe Facebook:

 

www.facebook.com/mamameagatestemaibine/

 

www.facebook.com/PrimaTVRomania