Ultimele 4 episoade din Dance Queen’s House – INNA: bucurie, prietenie, muzică

17
inna - reality-show
inna - reality-show

INNA a revenit cu cel de-al doilea sezon din Dance Queen’s House spre bucuria fanilor, entuziasmați să pătrundă în Universul artistei, dar și încântați de albumul care se va lansa în urma sesiunilor muzicale din casă.

În ultimele patru episoade, surprizele s-au ținut lanț. Într-una dintre zile, INNA a invitat-o pe una dintre prietenele ei, chef Angelica Ilie, să gătească paella. Ce nu a știut INNA este că echipa sa i-a pregătit o super surpriză: i-a adus în casă câteva dintre prietenele sale cele mai bune, printre care și două prietene care au venit din Suedia, respectiv Spania să o revadă. S-a lăsat cu lacrimi de fericire și multe amintiri, dar și cu o altă bucurie: un țarc plin de cățeluși cu care să se joace, pentru că pretenele sale știu cât de mult iubește INNA animalele, mai ales câinii.

Episodul șase aduce la fel de multă emoție: INNA a surprins-o pe Anca, prietena ei, cu un Baby Gender Reveal Party: Anca a aflat sexul copilului ei, având câteva dintre cele mai importante persoane din viața ei alături.

În episodul șapte, INNA se trezește plutind cu salteaua pe piscină și află că are parte de o zi liberă, în care poate face tot ce vrea, așa că se echipează corespunzător și decide să ia barca și să meargă după cartofi, pentru a pregăti tortilla.

În ziua următoare, cei din casă au parte de o sperietură groaznică: un grup de mascați intră pesteei în casă. INNA, antrenată de două sezoane în rolulde detectiv la Masked Singer, își dă seama imediatcă este o glumă și că unul dintre mascați este chiar un bun prieten de-al ei, Ivan.

În episodul opt o vedem pe INNA dormind în cadă, pentru a se ascunde de Jimmy, cameramanul care o trezește în fiecare zi. Pentru a testa o teorie a cercetătorilor britanici, un chef vine să le gătească celor din casă, în timp ce INNA ”gătește” în studio, alături de producători, un potențial hit.

În toate aceste patru ultime episoade, fanii pot asculta fragmente din piesele care se vor lansa la începutul anului viitor, în noul album al INNEI.

Dance Queen’s House este o sesiune muzicală care a durat 16 zile, timp în care artista a stat izolată într-o casă alături de producători și songwriteri de la Global Records, dar și din Suedia, și a compus numeroase piese. Întreaga experiență a fost filmată, iar fanii INNEI s-au putut bucura de opt episoade savuroase care au fost lansate o dată la două zilepe canalul de YouTube al artistei și care includ experiențe inedite, invitați speciali, momente emoționante și multă distracție. Cele opt episoade sunt conturate în jurul unor provocări pe care INNA le-a primit din partea echipei sale.

Piesele create în cadrul Dance Queen’s House vor fi lansate sub forma unui album, așa cum s-a întâmplat și sezonul trecut, când fanii s-au putut bucura de ”Heartbreaker”. Albumul a inclus zece piese, printre care hiturile ”Flashbacks” și ”Maza”.

INNA a avut un an plin de succese și colaborări. Piesa „Flashbacks”, cu peste 31 de milioane de vizualizări, a cucerit topurile din Rusia, unde s-a clasat pe locul 1 timp de 8 săptămâni consecutive, dar și din țările CSI, Turcia. Apoi a lansat „Maza” care are peste 20 de milioane de vizualizări, „Oh My God”, dar și colaborarea cu Gromee pentru „Cool Me Down”, „It Don’t Matter” cu Alok (DJ-ul numărul5 în lume) și Sofi Tukker, „Papa” cu SICKOTOY șiElvana Gjata , „Aici” cu Carla’s Dreams, The Motansși Irina Rimes sau ”Party” cu Minelli.

Cel mai recent single ”Up” este pe locul 46 în top Shazam Global, cu peste 13 milioane de vizualizări pe YouTube. Piesa a fost relansată cu o colaborare cu Sean Paul, unul dintre cei mai mari artiști ai lumii,și are deja peste 6 milioane de vizualizări pe YouTube.