Un designer de 11 ani isi prezinta colectia in 5 orase. Dubai, Paris, Cannes, pe lista ei

401
Sara Anastasia Buzdun
Sara Anastasia Buzdun

Pozeaza la Dubai, se plimba cu elicopterul la Cannes si concureaza la Future fashion faces, in Antalya. Copiii romani sunt peste tot! It kids Tour pleaca in 30 iunie din Bucuresti spre Dubai.

Future fashion faces world kids 2021 - yasemin
Future fashion faces world kids 2021 – yasemin

Acolo 7 copii vor avea sedinte foto si video pentru designerul Sarah Fashionable kids, supranumita si “Cel mai tanar designer din Romania”. Timp de 3 zile copiii vor avea un fotoproiect in cele mai importante obiective din Dubai si desigur, in desert, intr-un cadru extraordinar.

Future fashion faces world kids 2021- anisia
Future fashion faces world kids 2021- anisia

Urmatoarea destinatie, pe harta lor este “orasul luminii”, dar si al modei, Parisul, iar acolo inca 5 copii isi vor face aparitia pentru a completa linia vestimentara. Din centrul Parisului se pleaca la Marne le Valee, in faimosul Disneyland, unde s-a obtinut acreditarea media si continua fotoproiectul. De data aceasta cu Mickey, Minnie si trupa. Cu trenul spre alta destinatie, ziua de 8 iulie ii va gasi in Cannes, in timpul celebrului festival de la Cannes, unde micutele modele vor avea oportunitatea sa faca sedinte foto pe covorul rosu dar vor experimenta si un “helicopter tour” deasupra Rivierei Franceze.

Future fashion faces world kids 2021 antonio gabriel
Future fashion faces world kids 2021 antonio gabriel

Ultima destinatie este Turcia, zburam din Cannes spre Antalya, unde terminam ca participanti la competitia internationala Future Fashion faces 2021, timp de o saptamana cu ultra all inclusive si mai ales multa multa distractie. “Copiii care participa sunt inscrisi la It kids- Art school & modelling agency si au avut deja foarte multe aparitii internationale. Sara Anastasia Buzdun este prima romanca invitata la Little Miss World, model international la fashion weekurile din New York, Miami, Dubai samd.

Future fashion faces world kids 2021 luisa mihaela
Future fashion faces world kids 2021 luisa mihaela

Singura romanca de 6 ani ce apare intr-un spot pentru Dolce& Gabbana. Maria Caterina Imperiale are peste 20 de titluri de Miss castigate, printre care cel mai recent in Georgia, Best model la World Rising Stars.  Model in Moscova, Londra, Paris, Milano, Maria e o prezenta constanta la fashion weekurile celebre. Paula Borh este singura romanca acceptata intr-un musical la New York. Castingul a fost luat in 2019 pentru Legally Blonde si se asteapta redeschiderea Broadway-ului pentru continuarea proiectului, post- pandemie.

Future fashion faces world kids 2021 maria caterina
Future fashion faces world kids 2021 maria caterina

Paula este si singura romanca ce a castigat Best talent – locul 2- la Little miss United World, in Grecia. Luisa si fratele ei, Antonio Teodorescu sunt recent inscrisi in agentia It kids dar deja au propriul format TV- “Faimosii” si au participat la International Fashion week, urmand sa concureze pentru titlul Future Fashion faces in Turcia. Laura Ines Dumbrava este la primul ei proiect It kids, deocamdata nici nu a absolvit cursurile, dar este extrem de cunoscuta in cercurile micilor actori, unde s-a remarcat prin aparitia in diverse filme si spectacole de teatru.

paula future fashion
paula future fashion

Laura vine la Cannes si o sarbatorim acolo, fiindca va fi aniversarea sa. Sandra si Nicol sunt doua pustoaice extrem de simpatice si de talentate, din Targoviste. La 7 ani apareau prima data pe o scena internationala, la European Kids Fashion week, apoi si-au continuat traiectoria in diverse proiecte romanesti, cum ar fi Romanian fashion philosophy, Kids fashion week samd.

sara si maria manechine it kids
sara si maria manechine it kids

Yasemin Menagi are 12 ani si a Primit invitatii la multime de proiecte internationale, desi multe dintre ele au fost amanate in 2020, in 2021 veti auzi de ele. In cadrul It kids tour merge la competitia Future fashion faces in Antalya, iar curand va participa la cunoscutul FIMI din Spania.

yasemin - model it kids
yasemin – model it kids

Anisia Pristavu are 14 ani si, desi o fire timida, pe scena se transforma intr-un model adevarat. A participat la European kids fashion week Milano si asteapta cu nerabdare sa concureze pentru titlul Future Fashion Faces. Mai mult, in Romania a aparut la Bucharest Fashion week, Romanian Fashion Philosophy si Kids Fashion Week anual. De Lady V sau Victoria Golici ati mai auzit pe la Tv, sau chiar la Romanii au talent. E vizibila pe Tv in foarte multe reclame si in 2018 a participat la Little miss Galaxy in Bulgaria, de unde a venit cu titlul pe categoria sa de varsta.

anne si anisia modele it kids
anne si anisia modele it kids

Anne si Anisia Anton au 5 si respectiv 7 ani si in plan foarte foarte multe calatorii. In turneu participa la Paris si Disneyland, dar vor continua dupa turneu seria competitiilor fiindca merg la Global kids in China si la Little Miss world in octombrie in China. Ambele au castigat titluri in Dubai la concursul Little miss planet si isi doresc sa devina artiste, fac si teatru si canto si balet…”, povesteste pe scurt, Catalina Buzdun- Rafaila, managerul lor si organizatoarea singurului turneu de copii modele din Romania.