Bubu Cernea nu mai este singur! Ce s-a intamplat in ultima vreme cu tobosarul?

193

Bubu Mihai Cernea ne-a povestit, in exclusivitate, ce a facut in ultima vreme si ce noutati are in viata lui! Mai multe puteti citi in continuare ce ne-a povestit despre noutatile din viata lui, a familiei si din cariera!

Exclusiv.ro: Salutare, Bubu. Am vazut că ai cam disparut în ultima vreme de la emisiunile în care se cântă cu trupă, tu fiind mereu la tobe alături de trupa Hot Play la showurile de la Kanal D. Pe unde ai fost?

Bubu Mihai Cernea: Am fost plecat cu Inna trei ptămâni în SUA, au fost 10 concerte.

Cum este Inna ca om?

Este unul dintre cei mai cool artişti dar şi ca om cu care am lucrat vreodată. Orice problemă ar discuta cu tine, pot spune că am primit o grămadă de sfaturi mişto de la ea. Îmi place să lucrez cu ea pentru că e foarte cu picioarele pe pământ. Nu şi-a luat-o in cap de loc. Cam toţi artiştii cu care lucrez sunt aşa, Alina Eremia, Irina Rimeş. În seara asta cant şi cu Ana Banicu dar si cu Nika şi Tukeep, noile proiecte de la Quantum Music.

Cum e Bubu în ultima vreme?

Pe avioane. Am fost cu Inna plecat în majoritatea timpului, am avut concerte şi cu Alina Eremia iar când n-am putut să ajung am trimis pe cineva în locul meu. Am avut şi cu Irina, care atunci când cântă cu band, cântă cu mine. Eu cu Cristi Comaroni ne ocupăm de showurile live, cu band, le orchestrăm showurile fetelor.

Mai ai timp si pentru tine?

Da, am o relaţie de opt luni de zile. Ea face parte din showbizz şi e in spatele reflectoarelor, e project manager. Ne-am mutat împreună deja însă nu aş vrea să spun mai multe despre relaţia noastră.

Lucrezi la un nou proiect muzical?

Sunt pe punctul de a lansa cu Cristi Comaroni un proiect al nostru şi vrem să scoatem un produs pe youtube. Avem piesele şi trebuie să le imprimăm în studio dar n-avem timp pentru că suntem mereu plecaţi.

Am intrat în circuitul de concerte şi în afara Arenelor. Eu lucrez şi la firma tatlăui meu pe partea de logistică şi coordonare a evenimtelor pe care Sfinx experience le face. Chiar şi în seara asta asigurăm partea tehnică. Mi-am deschis şi eu firma mea, care practic e puiul mic al Sfinx Experience, MBC Experience, care vine de la Mihai Bubu Cernea.

Ce-ţi mai face familia?

Sunt toţi bine, mama intră acum din nou cu pregătirile pentru X Factor, în rest sunt toţi bine, muncesc la noi proiecte.