Exclusiv! Alina Puşcaş: „Am cerut ca personajului meu din „Fructul oprit” să i se întâmple ceva”!

151
alina puscas
alina puscas

Alina Puşcaş a revenit în atenţia fanilor Antenei 1 cu sezonul 13 din „Te cunosc de undeva” dar şi cu al doilea sezon din „Fructul oprit”, în care s-a schimbat total! Despre schimbările din cariera ei Alina ne-a povestit într-un interviu exclusiv pe care îl puteţi citi în continuare!

Exclusiv!: Ai revenit cu două proiecte la Antena 1. Felicitari pentru turnura pe care a luat-o personajul tau în sezonul doi din „Fructul oprit”…

Alina Puşcaş: Multumesc, insa sa stii ca nu esti singurul care m a felicitat dar nu este meritul meu ca s-a schimbat. Ma rog, intr-un fel este, pentru ca eu am cerut sa se schimbe, ca Silvia sa pateasca ceva, sa o provoace, sa i se intample ceva, sa pateasca un accident, sa intre in depresie. Sa reactioneze si ea…

Deci a fost ideea ta…?

A fost dorinta mea arzatoare si se pare ca in acest sezon s a schimnbat, nu stiiam care varianta s-a ales, dar iata ca pina la urma a fost aceasta in care e ealcolica. Si pina la urma scenariul a fost modificat, pentru ca in cel original, Silvia era la fel. Impaciutosrea familiilor, a intrat in depresie, face urat.

Ai avut pe cineva care sa te indrume, un profesor…

Eu intreb la fiecare secventa. Daca ei doresc mult sau putin, daca sa fie cu hohote de plans sau… ei imi dau gradatiile, traiectoriilr. Inventiile sunt ale mele, eu sunt spontana. Vor aparea si niste palme … au fost inventiile mele si ma bucur ca am avut lejeritatea sa improvizez. Nu le am facut in viata si merge acum.

Sotul tau se uita?

Se uita si mi a zis ca nu i vine sa creada ca sunt eu.

Ai multa treaba si cu “Te cunosc de undeva” si cu “Fructul oprit”. Vacanta cand vei avea?

Nu se pune problema, din iulie nu am mai plecat undeva…. Pina in decembrie lucrez.

Ai mai avea nevoie si de alte provocari?

Eu mi am dorit sa intru in partea asta cu seriale, filme… din 2010 se terminase „Narcisa…” si eu am zis ca mai vreau… Atunci lucram 6 din 7. Acum e mai lejer desi sunt doua proiecte diferite, la „Te cunosc de undeva” e mai relaxant. La „Fructul oprit” trebuie sa investesti in trairile alea din personaj.

Ce personaj ai vrea sa fii la „Te cunosc de undeva”?

Sunt multe personaje dar nu ma lasa vocea… Eu am mai cantat dar am luat cateva lectii. Am cantat cu Cornel de la Vunk, propunere venita de la el, n as fi fost in stare sa il provoc vreodata. Nu am luat lectii de canto, am facut doar o ora de canto in viata mea.

Toata lumea merge in reality-showuri… tu nu mergi?

Am fost convocata, insa aveam copii foarte mici si n as fi putut sa merg…